Hirdetés

The Order: 1886 - ilyen az európai gyűjtői kiadás

|

Nemrég bemutatkoztak a The Order: 1886 gyűjtői kiadásai, de mint kiderült, azokat csak Észak-Amerika kapja. Európába egy egészen más csomag érkezik.

Hirdetés

Február huszadikán jelenik meg a The Order: 1886, és mint azt az E3 alatt megtudtuk, három különböző gyűjtői kiadás közül lehet majd választani.

Már akkor is tudtuk, hogy az Európában megvásárolható kiadás szegényesebb lesz, de most képen is láthatjuk, hogy mennyivel. A Collector's Editionben a játék mellett egy Replica Knight fiola medál, Isabeau és Galahad címeres felvarrói, matricák, egy lepecsételt borítékban képeslapok, a Knight's Arsenal DLC, a betétdalokat tartalmazó lemez, és egy kulisszák mögött videó kapott helyet. Akinek pont a szobor tetszett, az most bizonyára letört, de azért a többi ajándék is egész ütős. 

Mit szóltok hozzá? Hiányzik a szobor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)