Hirdetés

Tényleg jön a felújított Bulletstorm

|

A Gearbox megerősítette a pletykákat, a csapat újabb kört fut a Bulletstormmal, hátha a jelenlegi generációban nagyobb sikere lesz.

Hirdetés

A Bulletstorm eredetileg nem a Gearbox játéka volt - a People Can Fly és az Epic Games készítette, majd az Electronic Arts adta ki. A jogok valahogy mégis Randy Pitchford csapatához vándoroltak, ők pedig úgy döntöttek, hat év után adnak még egy esélyt a játéknak, és a People Can Fly közreműködésével PC-re, PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra készítik el a feljavított kiadást.

A Bulletstorm HD Remasterről először akkor hallottunk, amikor az E3 alatt a Microsoft által a sajtónak osztogatott pendrive-okra valahogy olyan képek kerültek, amik az egyértelműen ráncfelvarráson átesett játékot mutatták meg. A cég azóta sem erősített meg semmit, de a bejelentés megtörtént, most már hivatalos, hogy jövőre, egész pontosan 2017. április 7-étől játszhatunk a Full Clip Editionnel.

Ebben a kiadásban megtalálható lesz minden DLC, valamint egy új mód, az Overkill Campaign, melyben az összes fegyver és skillshot az elejétől fogva elérhető. Hat Echo mapet is hozzácsapnak, amiken az Echo módban játszhatunk. 

A Bulletstormot egyébként az különbözteti meg a többi FPS-től, hogy ösztönöz a kreatív gyilkolásra, környezetünk elemeinek használatára. Sajnos annak idején hiába kapott túlnyomóan pozitív értékeléseket, nagyon kevés fogyott belőle, és nem tudott profitot termelni. Reméljük, most jobban sikerül.

Az előrendelők egyébként Duke Nukem szerepében is játszhatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)