Hirdetés

Rázd fel párkapcsolatod ezzel a társasjátékkal - meg pár extrával!

|

Ha valami izgalmassal töltenéd el a péntek estét, van pár tippünk hozzá!

A párkapcsolati társasjátékok kategóriájában egyre több érdekes újdonság jelenik meg, amik segítenek abban, hogy a felek jobban megismerjék egymás múltját, vágyait, érzéseit és gondolatait. Még az évek óta tartó, kiválóan működő kapcsolatokban is előfordulhat, hogy bizonyos témák nem kerültek elő, de a szakértők által összeállított kérdések segítségével új dolgokat tudhatunk meg magunkról és párunkról.

Vannak olyan társasok, amiknél a beszélgetés kerül előtérbe, másoknál pedig a testi örömökre helyeződik a hangsúly: segítenek abban, hogy határokat feszegessünk, felfedezzük magunk és partnerünk rejtett vágyait, kapjunk egy lökést ahhoz, hogy kipróbáljunk olyan dolgokat, amik magunktól talán eszünkbe sem jutnának. Sok esetben előfordulhat, hogy ami a fantáziánkat mozgatja, a gyakorlatban nem okoz élvezetet, vagy valami olyan, amitől először vonakodunk, kipróbálás után kedvencünkké válik.

Hirdetés

A Vágyaim.hu kínálatában három, kimondottan felnőtteknek szóló párkapcsolati társasjáték is megtalálható, melyek közül a Szexpedícióról már olvashattatok bemutatót nálunk. Most az AVK - Adsz vagy Kapsz? jutott el hozzánk, ami kifejezetten az esték feltüzelésében lehet segítségetekre.

A játékszabály nagyon egyszerű, de kezelhető természetesen lazán, hangulat és személyes határok, vágyak függvényében: először is mindkét játékos leírja a legbensőbb szexuális fantáziáját, de ezt csak a játék végén fedik fel egymás előtt. Ezt követően bábuikat a tábla Start mezőjére helyezik, majd dobnak és lépnek felváltva.

A táblán számos különböző mező található, amik egyértelműen kommunikálják a teendőket. A helyszín mezők meghatározzák, hogy hol kell végrehajtani egy feladatot (A kanapén, a padlón, az ágyon, az asztalon stb.), a három színes kocka valamelyikével dobva pedig kiderül, hogy mi maga a feladat. Minél előrébb járunk, annál inkább bevadul a játék: az S zónában például a narancssárga kockát használjuk, amin olyan tevékenységek vannak, mint a harapdálás, az ölelés, a csikizés vagy a masszázs, de az E zónában már a fenekelés, a nyalogatás és a csókolózás is előkerül, az X-nél pedig egyebek mellett a kötözés és az orális kényeztetés

Bizonyos mezők utasításokat adnak, mások azt kérik, hogy vessünk be a játékba ételt vagy italt. Az AVK mezők különösen izgalmasak: ezekre lépve húzni kell a kártyák közül, amik feladatokat és kérdéseket tartalmaznak. Némelyik beszélgetést indít, mások vad játékokra bátorítanak. Vannak, amik igyekeznek korlátozni, megszabják, hogy adott tevékenységeket (izgatás, szexuális pózok stb.) korlátozott ideig végezhetünk, de természetesen a szabályok betartása nem kötelező, akit elkap a hév, ne ölje meg a hangulatot azzal, hogy elkezd a társasjáték szabályaira hivatkozni. A játék végére eljutva (már ha sikerül addig kibírni) a győztes jutalma, hogy párjával megvalósítják az általa felírt szexuális fantáziát.

Eleve hasznos, ha a közelben tartunk néhány játékszert: valamit a kötözéshez, szemkötőt a titokzatossághoz, meg épp ami felkelti az érdeklődésünket, de aki nem akarja elaprózni, lecsaphat rögtön a Satisfyer Advent Calendar Deluxe csomagra, ami egy adventi naptár, benne válogatott örömszerzőkkel. A csomag szexjátékokat, fehérneműket, kötöző kellékeket, masszázshoz, síkos pillanatokhoz, vágy fokozásához hasznos kiegészítőket, egy Satisfyer Egg maszturbációs tojást és anál kényeztetőket is magába foglal, valamint megtalálható a szettben a Satisfyer Pro 2 akkus csiklóizgató okos kiadása, amit egy alkalmazás segítségével lehet vezérelni. Csak bírjátok ki decemberig!

A Vágyaim.hu-n mind az AVK, mind az adventi kalendárium megrendelhető. A termékek diszkrét csomagolásban érkeznek, profin lezárt, jelöletlen dobozban.

Hirdetés
Hirdetés

18

Ez a tartalom csak 18 éven
felüli olvasóink számára elérhető!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)