Hirdetés

Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb!

|

Jelentkezz és legyél te a "Programozd a jövőd!" arca

A tavaly nagy sikerrel zárult "Légy te a Programozd a jövőd arca!" felhívás idén újra folytatódik. A pályázat során olyan 16-25 év közötti informatikai tanulmányokat folytató, vagy már végzett hölgyek jelentkezését várják 2022. június 5-ig, akik elhivatottak az informatika iránt, szeretik és értik is a szakmában rejlő lehetőségeket, és szívesen képviselnék a projektet az online térben, vagy akár személyesen a fesztiválokon.

A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ), az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) által létrehozott Programozd a jövőd! projekt kiemelt feladata, hogy az informatikai felsőoktatásban olyan naprakész képzési anyagokhoz és vizsgalehetőségekhez jussanak a hallgatók, amelyek keresettek az informatikai munkaerőpiacon. Céljuk, hogy minél több középiskolás diák válassza az egyetemi informatikai képzéseket, hiszen az informatika számtalan nagyszerű lehetőséget és biztos megélhetést nyújt az egyetem elvégzése után.

Hirdetés

A "Légy te a Programozd a jövőd arca!" kampány 2021 tavaszán indult először útjára. Akkor Dömötör Albert pályázata bizonyult a legjobbnak, akinek az év során számos kitelepülésen, és szakmai fórumon volt lehetősége bemutatkozni, hogy fiatalos lendületével lelkesítse a pályára készülő hallgatókat.

A program most 2022-ben folytatódik, és a Programozd a jövőd! projekt olyan 16-25 év közötti informatikai tanulmányokat folytató, vagy már végzett hölgyet keres újabb képviselőjének, aki személyiségével képes motiválni és megmutatni kortársainak az IT szakmában rejlő lehetőségeket. A kiválasztáskor a jó kommunikációs készség és a tartalomgyártásban való jártasság mellett a humor és egyediség is fontos szempont lesz.

Ha szeretnéd megmutatni magadat, és lennél a Programozd a Jövőd! női arca, akkor készíts egy 1 perces videót, és küldd el a jelentkezési felületen keresztül 2022. június 5-ig. Csak egy dolgod van, győzd meg a zsűrit, hogy te vagy a legjobb választás!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)