Hirdetés

Ilyen volt a győri Xbox One PlayIT Show

|

Lezajlott a 2017-es év első PlayIT Show-ja, amelyre több mint 8000 gamer látogatott ki. Mutatjuk, mekkora volt a buli az ETO Parkban.

Hirdetés

Mivel ebben az évben a szokásosnál is több PlayIT Show várja a látogatókat, a szezon is kicsivel korábban, március 11-én kezdődött. Az első állomás Győr városa volt, amely nemcsak az Xbox One PlayIT Show-k sorát nyitotta meg, hiszen itt rajtolt el a felnőtteket célba vevő ROG PlayIT Plus is.

A buli középpontja ezúttal is a nagyszínpad volt, ahol egész nap váltották egymást a videósok, hogy a rajongók kérdéseinek megválaszolása mellett néhány játékban is megcsillogtassák tudásuk, de természetesen az értékes ajándékokért zajló kvíz és a Cosplay Show sem maradhatott el.

Esportból sem volt hiány: egész nap pörögtek a League of Legends és Counter-Strike: Global Offensive versenyek, de verekedős játékokban Halo 5-ben, Battlefield 1-ben és FIFA-ban is villoghattak azok, akik magas szinten űzik a kompetitív játékokat.

A Mozdulj Gamer Mozgalom számos különböző sporttal várta az érdeklődőket, a hétköznapi mozgásformák mellett pedig a Lasertag és a falmászás is hatalmas siker volt. A mozgalom márciusi nagykövete, a GameDay Irodás Kiss Imi még az olimpiai- és világbajnok Kammerer Zoltánnal is összeakasztotta a bajszát egy rögtönzött evezős versenyben, amibe aztán a látogatók is beszállhattak.

A régebbi haradverek kedvelőire retro sarok, míg a legújabb technológiákról álmodozókra egy minden jóval megpakolt modding zóna és az ASUS stand várt, ahol a legújabb gamer gépek mellett a virtuális valóság is fontos szerepet játszott. Persze nem csak itt bukkantak fel VR headsetek, több tucat szemüveggel pörögtek a legkülönfélébb játékok egészen zárásig.

A győri Xbox One PlayIT Show 8431 látogatónak marad felejthetetlen élmény. Ha ti sem akartok kimaradni a következő buliból, akkor mihamarabb csapjatok le a budapesti jegyekre!

További képekért keressétek fel a PlayIT hivatalos Facebook oldalát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)