Hirdetés

PlayIT Show - a G csarnokban minden a játékokról szól

|

A budapesti Microsoft PlayIT Show három csarnoka közül a G lesz a leghatalmasabb, nem csoda hát, hogy ezen a helyszínen találkozhattok majd a legtöbb játékkal.

Hirdetés

A Hungexpo három óriási csarnoka ad otthont az április 30-án zajló budapesti Microsoft PlayIT Show-nak. A D csarnokban a mozgásé és a virtuális valóságé lesz a főszerep, a legnagyobb területtel rendelkező G csarnokban azonban minden a videojátékok körül forog majd.

A PlayIT-en mindig is kipróbálható játékok tömegével készültek a szervezők. Most is remek alkalmatok nyílik arra, hogy ne különféle gameplay videók alapján döntsétek el, melyik játékra szeretnétek beruházni. Saját magatok tapasztalhatjátok meg, az adott cím érdemes-e arra, hogy később megvegyétek például az 576 KByte és a PlayIT Shop közös standjánál. Kipróbálható lesz például az új Quantum Break, melyet mi is nagyon megkedveltünk. De ezen felül tehettek egy próbát a Tom Clancy's The Division, Gears of War Ultimate EditionFar Cry Primal, FIFA 16 és Star Wars Battlefront játékokkal is.

Ha már jól ismered a most népszerű játékokat és be is bizonyítanád, hogy te vagy a legjobb Halo 5: Guardians, CS:GOHearthstone játékos, akkor mindenképpen nevezz a helyi versenyekre. Ha viszont inkább a retro játékokban van otthon, akkor a ReGamEx standját érdemes felkeresned, ahol a régi LAN-partyk hangulatát felidéző bajnokságokon indulhatsz. Ne feledkezzetek el a Lenovo Y Kupáról sem, mely az idei legnagyobb hazai e-sport versenynek ígérkezik.

Ha a sok játék után egy kis pihenésre vágytok, keressétek fel a GameStar BarNight tavernát, ahol Mocsy lesz a mindig vidám csapos, akitől egy nagy korsó habos sör helyett GameStar magazinokat vásárolhattok. A BarNight tavernában egyébként Witcher 3 és Trónok harca jelmezekbe öltözött cosplayerek várnak arra, hogy megmérkőzhess velük Gwentben vagy Trónok harcra kártyajátékban. Ezeken felül is a jelenleg kapható legizgalmasabb kártyás játékokat próbálhatjátok ki itt, a Metagame Kártyabolt jóvoltából.

Semmiképpen se hagyjátok ki a PlayIT GameART kiállítást, ahol az alkotói pályázatra érkezett legjobb munkákat csodálhatjátok meg. A nevezők most különösen odatették magukat, igazán kiváló alkotások születtek mindkét meghirdetett kategóriában. 

Ahogy az lenni szokott, az ASUS most is hatalmas standdal készül, ahol kipróbálhatjátok az összes újdonságot, legyen szó hardverről vagy gamer perifériáról. Kint lesz a világ egyik legmenőbb gamer notebookja, a RoG G752VY, de azt is kipróbálhatjátok, hogyan teljesít a vízhűtéses GX700. Persze nemcsak úgy a Windowsban, hanem a legújabb játékok alatt, amelyek még az asztali gépeket is megizzasztják. Emellett természetesen a legdurvább Republic of Gamers perifériák, kiegészítők és egyéb meglepetések is várnak titeket.

A budapesti PlayIT középpontja az elmúlt évekhez hasonlóan most is a Microsoft - GameStar Nagyszínpad lesz, ahol egész nap érdekes előadások, izgalmas kvízjátékok és versenyek zajlanak majd. A két veterán műsorvezető, BZ és daev természetesen az ajándékokról sem feledkezik el, már csak ezért is érdemes lesz felkeresni a Nagyszínpadot.  

A rendezvény teljes térképét az alábbi képre kattintva kinagyítva is megnézhetitek. Már tényleg csak pár nap van hátra, április 30-án várunk benneteket!

Microsoft PlayIT Show Budapest

Időpont: 2016 április 30., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)