Hirdetés

PlayIT - miért érdemes minket keresni?

|

Közeleg az év egyik legnagyobb magyar vonatkozású gamer rendezvénye, ahol a legújabb játékok mellett még velünk is találkozhatsz, és ezzel sokat nyerhetsz.

Hirdetés

December 17. egy fontos dátum mindenkinek, aki szeret játszani, szereti az újdonságokat, és szeretne kedvezményesen bevásárolni a legújabb XBOX, PC játékokból és az egyéb kiegészítőkből. A PlayIT kiállítás és vásár mindezt biztosítja! Itt mindenki kipróbálhatja a legújabb játékokat, értékes nyereményeket nyerhet az őrületes versenyeken, és meghallgathatja a számtalan érdekes előadás egyikèt. Az 576 KByte jóvoltából az 1.000 Ft- os belépőjegy 100%-ban levásárolható, karácsony előtt érdemes tehát itt megvenni a meglepetést a fa alá! Ha nem lenne elég, hogy a belépő levásárolható, akkor ezt mèg komoly-akár 30%-os(!!!)- árengedménnyel támogatja meg Magyarország legnagyobb játékbolt hálózata.

Ha számtalan játék, a sok színes program és egy mozgalmas Kinect Sports után maradt még energiád, akkor irány a lasertag pálya, ahol valóságban is megküzdhetsz az ellenféllel. Idén a szervezők gondoltak azokra is, akiknek nem jut játék a fa alá. Ezért felállítjuk a Gamer Fenyőt, ami alá mindenki behelyezheti régi játékát, könyvét és egyéb ajándékát, később ezeket eljuttatják a rászoruló gyermekeknek.

 

Az új játékok végignézése után (vagy helyett) érdemes ellátogatni a Gamestar standhoz (könnyű megtalálni, mivel szinte pontosan a Millenáris mértani közepén helyezkedik el és mindig történik a közelében valami érdekes. Hogy mi vár rád a szerkesztőkkel történő személyes találkozás élményét leszámítva?

A nap folyamán folyamatosan részt vehetsz egy igen komoly nyereményjátékban, ahol a fődíj egy Sapphire Radeon 6870 Toxic, melyen még a Skyrim is vígan elfut Ultra High beállításon. És mi kell a részvételhez? Nagyon egyszerű, vedd meg az új Gamestar-t a standon és máris bekerül a neved a kalapba és lehet, hogy este már egy brutális videokártyával térhetsz haza.

Egész nap Diablo III előadások mennek szigorúan zárt ajtók mögött a PlayIT-en. Még szerencse, hogy jóban vagyunk az előadókkal (ugyanis a Gamestar szerkesztők fogják tartani az előadásokat), így bárkit be tudunk juttatni a VIP szektorba, ahol személyesen is meggyőződhet milyen remek játék lesz a Diablo III. A bárki kategóriába mindenki bekerülhet, aki a standunkon megveszi a legújabb Gamestart.

Szereted az igényesen kidolgozott játékfigurákat és babákat? Akkor a helyed ismét a Gamestar standon van, hiszen aki 3999 forint értékben vásárol Gamestar újságot, az a készlet erejéig garantáltan kap egy játékfigurát, melyet a Holdfény Team kollekciójából csemegéztünk ki. (Igény szerint még dedikáljuk is dobozt).

Látjátok mennyi mindent megkaphattok, ha megveszitek az idei év egyik legerősebb Gamestarját? Botorság lenne nem meglátogatni minket a PlayIT kiállításon. Várunk titeket szombaton.

További részletek: www.playit.hu,

Csatlakozz az esemény Facebook oldalához is, hogy mindenről időben értesülj!

Várunk Mindenkit az év legnagyobb játék rendezvényén! PlayIT, légy itt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)