Hirdetés

A nap, amikor Kaci mindent egy lapra tett fel - PlayIT Ház 10. nap

|

Retró napot tartottak a PlayIT Házban, Kaci pedig utolsó bent töltött pillanataiban kockára tette az eddig megszerzett összes pontját.

Hirdetés

A retró masinák szerelmesei tegnap minden bizonnyal széles vigyorral az arcukon nézték a PlayIT Ház közvetítését, hiszen a klasszikus videojátékok és konzolok jegyében telt a nap. 

Előkerült például egy Commodore 64, amin a srácok (Kaci, KD Dave, Pamkutya Pista és Sirius) a legendás Wizard of Wor pörgették. Később Sega Dreamcasten játszottak egy kis Star Wars: Episode I Racert, majd Earthworm Jim HD változatát is kipróbálták co-op módban. Már nem a retró témakörhöz tartozik, de egy kis takarítás is belefér a napba, robotporszívót irányítva kellett egy játékosoknak apró is pöttyöket feltakarítani a padlóról. Ez meglepően jól sikerült mindenkinek, esélyes, hogy a fiúk otthon sem vetik meg a takarítást. 

Kaci már az este közeledtével is előkelő helyen állt a pontgyűjtő táblázaton, de végül hatalmasat kockáztatva feltette összes megszerzett pontját egy Just Dance párviadalra. A tegnapi adás összefoglaló videójából kiderül, hogy a GSO szerkesztője végül elbukott-e mindent, vagy sikerült a csúcsra törnie.

Már természetesen pörög a mai élő adás is, amit a  PlayIT YouTube-csatornájára tudtok megnézni, vagy kattintsatok itt a szép nagy lejátszás gombra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)