Hirdetés

Mire kell vigyázni egy gamernek?

|

A biztonságtudatos internethasználat és egy megbízható védelmi szoftver elengedhetetlen ahhoz, hogy a játékot és a szórakozást ne tehesse tönkre egy kellemetlen vírus.

Hirdetés

A PlayIT-en a GameStar E-sport Alkalmassági Tesztlaborját rengetegen felkerestétek, a helyszínen pedig választ kaptatok arra, hogy vajon milyen e-sport játékos is válhatna belőletek. Magát a programot az ESET támogatta, képviselőjük pedig most arról mesél nektek, miért is érdemes nekünk gamereknek is kifejezetten nagy figyelmet fektetni a vírusvédelemre. 

Játsszunk akár konzolokon, számítógépeken, vagy okostelefonokon, a számítógépes vírusok egyikünket sem kímélnek meg. Fontos, de nem kizárólagosan elegendő a tudatos internethasználat, csak egy megfelelő szoftverrel érezheti magát biztonságban az ember. Az alábbi videóban kaphattok egy rövid tájékoztatást arról, miért érdemes minden gamernek gondoskodnia a megfelelő védelemről. 

Érdemes mindenképpen feliratkoznod YouTube-csatornánkra, így biztosan nem maradsz le későbbi videóinkról sem: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)