Hirdetés

"Mi csak szeretnénk, ha jól éreznétek magatokat" - beszélgetés a TheVR-os srácokkal a PlayIT-en

|

A debreceni PlayIT-en is hatalmas siker volt a YouTube színpad, most pedig videón is visszanézhetitek a TheVR-os srácokkal folytatott beszélgetést.

Hirdetés

A TheVR-os srácok kiválóan eltalálták, milyen tartalmakra kíváncsi a magyar YouTube közönsége, legyen szó akár játékokról, akár a legújabb technológiákról, így nem meglepő, hogy rengetegen követik a fiúk mindkét csatornáját. A debreceni PlayIT-en pedig kisebb kulisszatitkokat, és a srácok jövőbeli terveit is megismerhettétek.

Mazur mellett a közönség tagjai is faggathatták Janit és Pistit a YouTuber-élet mindennapjairól, és persze a csatornáról, aki pedig esetleg lemaradt volna, vagy szeretné visszanézni a beszélgetést, az alábbi videó tökéletes lehetőség minderre. Megtudhatjuk, hogy jön ki egymással a csatornát működtető két srác, hol találkozhattok velük a közeljövőben (és próbálhatjátok ki velük az Oculus Riftet), és azt is elmondják, hogy gameplay-videót, vagy vlogot készítenek szívesebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)