Hirdetés

Több bajnokot is avattak a budapesti PlayIT-en

|

Egy teljes napon át pörögtek a PlayIT e-sport versenyszámai, mutatjuk a nyerteseket.

Hirdetés

A legtöbben csak az egész napos önfeledt szórakozás miatt látogatnak el minden évben a PlayIT-re, a keményen edző játékosoknak azonban a show egy remek lehetőség arra, hogy megmutatták tehetségüket. Ezúttal is számos e-sport versenyen bizonyíthattak az ország legjobbjai. 

Bar of Legends LoL versenyére például 19 csapat nevezett összesen, végül a helyszínre már csak a myRevenge, a Zylex esports, a Celestial Hippos, és a Gamerzone & BoL LoL team kvalifikálta magát. A kupát végül a Zylex esports formációja vihette haza. Voltak, akik inkább a virtuális lasztit kergették, ők a PlayIT és az Esport1 közös FIFA 18 kupájában indultak el. Az online selejtezőkből 32 játékos jutott tovább a helyszíni megmérettetésre, ahol négy konzolon nyomták az egyenes kiesése versenyt. PlayStation 4-es ág döntőjét Nagy Dániel (nagydaniel7) nyerte, Xbox One fronton pedig molnargabo lett az abszolút bajnok. Clash Royale Bajnokságot is rendeztek a budapesti PlayIT-en, ott Szurovi-Halász Attila végzett az első helyen. A PlayIT Daráló Zónájában Tekken 7, Dragon Ball FighterZ és Mortal Kombat XL verseny is folyt. Tekkenben Ricsi állhatott fel a dobogó legfelső fokára, a Dragon Ball FighterZ-ben cHris A' lett az aranyérmes, míg Mortalban a Juhasz fedőnéven futó játékos diadalmaskodott. 

Mindannyiuknak gratulálunk! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)