Hirdetés

Mit keres egy kombájn a budapesti PlayIT-en?

|

Ha június 2-án sétálgattok majd a PlayIT showfloorján, előfordulhat, hogy egy nagy kombájn állja utatokat. Nyugi, szándékosan van ott.

Hirdetés

Évről-évre egyre komolyabb standok jelennek meg a PlayIT-eken, a kiállítók egy kicsit egymásra is licitálgatnak, hogy ne csak a termék, de a kitelepülés is emlékezetes legyen számunkra.

A Magnew Games egyéb játékok mellett a Pure Farming 2018-at is magával viszi a rendezvényre, ezt szalmabálák között, egy kombájn szomszédságában, egyéb farmgazdálkodási eszközök körében próbálhatjátok majd ki. Ha jókor érkeztek a standra, Zsozéatya vagy Szalay Isti is besegíthet nektek a munkában, sőt, egy nyereményjátékra is sor kerül, melynek részleteiről a helyszínen tudhattok meg többet.

A budapesti PlayIT-re jegyek elővételben még mindig kaphatók, de a Normal helyszínen is megvásárolható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)