Hirdetés

Társasjátékok, esport bárok, 16+-os játékok egy helyen?

|

Társasjáték nappali a Fun with Geeks-szel, e-sport bárok kitelepülései, és egy kis erőszak is megtalálható lesz a PlayIT Budapest 16 éven felülieknek szóló területén.

Hirdetés

A PlayIT-eken eddig a daráló zóna szólt azoknak, akik "felnőttesebb" szórakozásra vágytak, és ez idén is visszatér - csak már a PlayIT Plus zóna részeként.

Ide csak a 16 éven felüli játékosok léphetnek be, nekik viszont mindenképp érdemes. A darálóban a Mortal Kombat X és a Dragon Ball FighterZ pörög (kisebb pénznyereményért), de ami ennél egy fokkal rendhagyóbb (és egy kicsit a mi szívünkhöz is közelebb áll), az a társasjáték nappali, melyet ki más is vihetne, mint a daev által vezetett, Kaci hathatós közreműködésével épülő-szépülő Fun With Geeks. Mindkettőjükkel találkozhattok, mi több, játszhattok is, úgyhogy köszönjetek be!

Emellett hazánk legnépszerűbb e-sport bárjainak kitelepülései  is itt leszek megtalálhatók. A BarCraftnál DBZ-vel, Injustice 2-vel, PlayStation VR-ral és a Samsung 39"-os hajlított monitorjával találkozhattok, az InGame Just Dance-et, VR-t, CS:GO-t, LoL-t és FIFA 18-at visz, a Bar of Legends LoL 5v5-tel készül, az Infinity Esport bárnál pedig CS:GO-zni és FIFA-zni lehet majd. A belépés minden PlayIT-jeggyel rendelkezőnek ingyenes, mivel ez nem egy különálló rendezvény, hanem egy zóna a budapesti eseményen. További információkat itt találhattok, jegyeket pedig elővételben itt, vagy egész nap a helyszínen tudtok vásárolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)