Hirdetés

A PlayIT-en ismét fantasztikus cosplay-eket fogunk látni

|

Idén 50 000 Ft-os fődíjért állnak majd színpadra a versenyzők.

Hirdetés

Minden valamire való gamer expo elengedhetetlen elemei a jelmezesek, akik sokszor nemcsak hogy magukra öltik kedvenceik öltözékét, de igyekeznek magát a karaktert is megformálni. Mindig lenyűgöznek minket a PlayIT Cosplayversenyének résztvevői, most sem várunk tőlük kevesebbet.

Idén is a Cosplay.hu szervezésében zajlik majd a megmérettetés, melynek győztese 50000 forintot vihet haza, ami elég jó lökést adhat ahhoz, hogy a zsűri által legjobbnak ítélt cosplayes a továbbiakban még több energiát tudjon hobbijára fordítani. Bárki jelentkezhet, de a nevezéseket csak ma éjfélig tudják elfogadni, úgyhogy ha van már kész cuccotok és koreográfiátok, gyorsan látogassatok el ide, ahol minden infót és segítséget megtaláltok!

Ha pedig szeretnétek hazai cosplayer közösségekkel megismerkedni, vagy többet megtudni a cosplay világáról, keressétek a helyszínen az Alkimista Laboratórium, a Red Line Cinema, a Tuan Kiadó, a 2. világháborús amerikai hagyományőrzők, a Sandtrooper Company Hungary és a Fursuiterek standját!

A PlayIT-re jegyek még kaphatók elővételben kedvezményes áron a hivatalos oldalon, partnereknél, vagy a helyszínen egész nap!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)