Hirdetés

Véget ért az okostelefon-VB - megvan Magyarország legnépszerűbb okostelefonja

|

Nem született meglepetés az okostelefonok hazai rendezésű világbajnokságán.

Hirdetés

Miközben a FIFA látványos tűzijátékkal igyekszik elfedni a labdarúgást megmételyező problémákat, addig az okostelefonok csak szépen tették a dolgukat. Harapás, kiállítás, hosszabbítás utáni sms-párbaj nélkül hozták le mind a bronzmeccset, mind a döntőt, így alakult ki a PC World Online-on olvasható végeredmény.

A négy készülékből három a Sony istállójából került ki, míg a negyedik igyekezett a Samsung becsületére válni. Nem titkolóztak, nem alakoskodtak, megmutattak mindent magukból, a felhasználók pedig leadták voksaikat.

Természetesen megvannak már a nyerteseink, kiknek névsora rejti a Benq W1070 projektor újdonsült tulajdonosát is. Gratulálunk!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)