Hirdetés

Új esélyt kap egy Castlevania játék, ami korábban csak Kanadában jelent meg

|

Tavaly anélkül kaszálták el, hogy a világ többi részén is megismerhették volna, de most visszatér.

Hirdetés

A mobiljátékok világában bevett gyakorlat, hogy azokat eleinte csak bizonyos, az Egyesült Államoknál kisebb, de angol anyanyelvű régiókban indítják el (jellemzően Kanadában vagy Ausztráliában), hogy a fejlesztők értékes visszajelzéseket szerezzenek, és finomíthassák alkotásaikat a globális megjelenés előtt. Így volt ez a Konami-féle Castlevania: Grimoire of Souls-szal is, ami 2019 szeptemberében bukkant fel a kanadai alkalmazásboltokban, azonban 2020 szeptemberében a kiadó úgy döntött, inkább lekapcsolja. 

Most, közel egy évvel később mégis megjelenhet, köszönhetően az Apple Arcade-nek - igaz, így az androidos változat a koporsójában marad.

Hirdetés

A napokban az Apple jelentette be, hogy hamarosan bekerül a szolgáltatásba a Grimoire of Souls, és az előfizetők számára elérhető lesz iPhone-okon, iPadeken, Mac-eken és Apple TV-n. Konkrét dátum egyelőre nincs.

A játékban Alucard szerepében kaszabolhatunk oldalnézetből, de feloldhatunk számos egyéb karaktert is, köztük Simon Belmonttal, Maria Renarddal, Charlotte Aulinnal és Shanoával. 60 pályára számíthatunk, de napi és heti küldetések is várnak majd ránk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)