Hirdetés

RollerCoaster Tycoon 4 bejelentés - senki sem örül

|

Amikor felültünk a hullámvasútra, még mosoly volt az arcunkon, de amikor fent közölték velünk, hogy a sínpálya másik feléért pótdíjat kell fizetni, már nem voltunk olyan boldogok. Jön a RollerCoaster Tycoon 4, és senki nem boldog.

Hirdetés

Mostanában divat lett régi nagy kedvenceink megerőszakolása. A Dungeon Keeper mobilos változatát mindenki ekézte, mert úgy éreztük, az EA visszaélt a játék jogaival és azzal, hogy a régi részek rajongóit elkapta a nosztalgikus hangulat.

Most az Atari tesz hasonlót. A RollerCoaster Tycoon 4 Mobile bejelentési videójának megjelenése után ugyanis mind YouTube-on, mind Facebookon eluralkodott a káosz, a videó a cikk megírásának pillanatában, 30518 megtekintésnél 56 like-ot és emellé 2285 dislike-ot kapott, és a kommentek sem kegyesebbek.

Bár a legtöbb részlet még homályos, nagyon valószínű, hogy a 3 dolláros ára ellenére mikrotranzakcióval tömött lesz, és míg például a Crazy Taxi: City Rush munkálataiba a sorozat atyja is besegít, ebben teljes mértékben csak az Atari keze van, Chris Sawyer már a RollerCoaster Tycoon 3-nál is csak tanácsadóként munkálkodott.

A RollerCoaster Tycoon 4 Mobile-t az On5 Games fejleszti, és iPhone-ra, iPadre és iPod Touchra fog megjelenni még tavasszal. Közel tíz év után ez az első számozott rész, és ha félretesszük azt, hogy a monetizációt hogy oldják majd meg, még akár élvezetes is lehet. Mondjuk azért a sétány mentén sorakozó Atari zászlókat még így is erősnek érezzük.

A cég később hozzátette, hogy idén egy PC-s RollerCoaster Tycoon megjelenésére is számíthatunk, de nem kizárt, hogy ezzel a Facebook felhasználókat célozzák meg, látva az RCT 4 fenti videóban ismertetett funkcióit. Azért mi bizakodva várjuk a további infókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)