Hirdetés

Precopter - taxizás a kőkorszakban

|

Egyedi játék jelent meg az iTunes App Store kínálatában, melyben ősembereket kell egyik pontból a másikba szállítanunk.

Hirdetés

Nem tudjuk, közületek hányan vágytak arra, hogy egy rendkívül egyszerű, leginkább fából és levelekből álló helikopterrel szállíthasson középkori figurákat, de ha megfordult a fejetekben, hogy jó volna, vessetek egy pillantást a Precopterre.

Az iPhone-ra, iPod touch-ra és iPadre elérhető játékban alapvetően a fent említett tevékenységet kell végeznünk, de ahogy a legtöbb mobilos játék esetében, úgy itt sem merül ki ennyiben a dolog. A pontozási rendszer összetett: a végső pont függ a gyorsaságtól, a maradék élettől/időtől és a felszedett tárgyaktól is. A Precopter GameCenter támogatást is kapott, így amellett, hogy egy globális ranglistán versenyezhetünk a világ más játékosaival, achievementek megszerzésével is eltölthetjük az időt. A játék mindössze 0.89 euróba kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)