Hirdetés

Pokémon GO - Mewtwo is feltűnt Japánban

|

Hosszú évek óta vártuk, hogy úgy raidelhessük le Mewtwo-t, ahogy azt a Pokémon GO első trailerében láttuk. A japán játékosok most megkapták az esélyt.

Hirdetés

Mewtwo felbukkant a Japánban, Yokohamában tartott Pokémon GO eseményen. A raidre a játékosoknak 10 órájuk van, ez alatt az idő alatt verhetik le, és foghatják el a szörnyet a jelenlévők. A rendezvényen az edzőknek 100 százalékos elfogási esélyük is van, szemben 3 százalékkal, ami a világ többi részén lesz.

Ez az első eset, hogy Mewtwo végre felbukkan a játékban. A genetikai kísérletekből összerakott legendás pokémon az egyik legerősebb szörny az egész franchiseban, így nem csoda, hogy mindenki izgatottan várja a raid indulását. A japán játékosok már elkezdték a harcot.

Még nincs hivatalos bejelentés arra nézve, hogy mikor kaphatjuk el mi is a legendás pokémont, de remélhetőleg holnaptól már a világ minden részén megtalálható lesz. A jelenlegi legendás szörnyeteg, Zapdos ugyanis holnap reggel kerül ki a játékból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)