Hirdetés

Plants vs. Zombies 2 - lehetnének a halottak gyorsabbak?

|

A PvZ2 komoly tartalmi frissítéssel lepte meg a játékosokat. Nem csak egy új terepen kell visszavernünk a nyáladzó hordát, de még fel is gyorsíthatjuk az eseményeket.

Hirdetés

Mi sem példázza jobban a Plants Vs. Zombies 2 népszerűségét annál, mint hogy a legtöbbünk telefonján még mindig ott figyel, és még mindig van mit csinálnunk benne. Azért, hogy ez biztosan sokáig így maradjon, most újabb frissítés érkezett.

Új Pinata Party pályák kerültek a játékba, hogy nyerhessünk extra cuccokat, és egy új turbó gomb is helyet kapott, amivel felgyorsíthatjuk az eseményeket. A haladás is gyorsabb és könnyebb lett, most már egyszerűbb nyomon követni azt is, hogy mit kell még teljesítenünk a teljes sikerhez. Tekintve a rengeteg feladatot, és zsákmányt, amit a játék során megszerezhetünk, ez egy remek újítás.

A játékot továbbra is letölthetitek az iTunes vagy a Google Play alkalmazásboltjából. Sajnos PC-s változatról még mindig semmi hír, de reménykedjünk. Ha más nem, marad a Facebook móka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)