Hirdetés

Már mobilon is játszható a legújabb Tini Nindzsa Teknőcök játék

|

A más platformokon már nagy sikert aratott Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge iOS-en és Androidon is elérhető - de nem mindenkinek.

Hirdetés

Bizonyára kevesen gondolták volna, hogy 2022 egyik legjobb kis költségvetésű játéka a Tini Nindzsa Teknőcök kalandjairól szól majd, pedig a retro hangulatú, régi TMNT játékokat idéző, oldalnézetes Shredder's Revenge nem csak hogy remekül sikerült, jól is fogyott. Mobilok kivételével gyakorlatilag szinte minden platformra elérhető volt, köszönhetően kis erőforrásigényének, de most már iOS-en és Androidon is helyre tehetjük a rosszarcúakat Leonardót, Raffaellót, Donatellót és Michelangelót, vagy épp Aprilt és Szecska mestert irányítva.

A mobilos változat a Netflix közreműködésével készült el, ami egyben azt is jelenti, hogy csak a streaming szolgáltató előfizetői játszhatnak vele - ők viszont további költségek nélkül.

Hirdetés

További hátránya ennek a verziónak, hogy nincs helyi többjátékos mód, de ez egy átlagos mobil kijelzőjén nem is lenne túl kényelmes - ugyanakkor online random emberekkel és barátokkal is összekapcsolódhatunk. 

A letöltéshez nyissátok meg mobilról a Netflix appot, majd görgessetek le a játékokig, vagy csapjátok fel az App Store-t és a Google Play Áruházat, töltsétek le az alkalmazást, aztán hajrá!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)