Hirdetés

Kitiltották a mobilokat az olasz iskolákból

|

Elsőként ez európai országok közül Olaszország betiltotta az osztálytermekben a mobiltelefonok használatát.

Hirdetés

A hírek szerint olasz diákok olyan "rossz" események felvételére használták mobiljaikat, amely a telefonok szükségtelen, erkölcs és morálromboló használatához vezetett. Más országokban is tiltakoztak a pedagógusok a mobiltelefonok nem megfelelő használata miatt, amely leginkább a dolgozatoknál történő csalásban (azaz a puskázás modern módszereiben) testesült meg. Az úgynevezett okostelefonok például olyan eszközök, amelyekkel könnyű puskázni, vagy visszaélni.
Az új olasz rendelkezés alapján ha a tanteremben a tanár felfedezi, hogy a diáknál mobil van, azt hosszabb időre elkobozhatja, sőt, a rendszeres visszaesőket kizárhatják az év végi vizsgákból, vagy akár az iskolából is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)