Hirdetés

Hoppá: kevesebbet kell várnunk a következő Tomb Raider játékra, mint eddig hittük

|

Két hét múlva megjelenik a Tomb Raider Reloaded.

Hirdetés

Amellett, hogy február 14-e a szerelmesek napja, illetve Bálintok és Valentinek névnapja, a legutóbbi trilógia kánonja szerint ekkor ünnepli Lara Croft, hogy egy újabb évet átvészelt halált okozó sérülések nélkül. Ezt a napot választották a Tomb Raider Reloaded fejlesztői is roguelike játékuk megjelenési dátumául.

A Tomb Raider Reloaded egy különleges spin-off lesz, egy felülnézetes ügyességi akciójáték, amiben egy rajzfilmes Larával kell sírhelyről sírhelyre járnunk és a lehető legtovább életben maradnunk. Csapdák, válogatott szörnyek, őrök próbálják utunkat állni, amint a sorozat ismerős helyszínein bóklászunk.

Hirdetés

A játékosok folyamatosan változó szobákra, különféle módosítókra, craftolható fegyverekre készülhetnek, de nem kell reklámoktól vagy játékon belüli, valódi pénzes vásárlási lehetőségektől tartani. A Tomb Raider Reloadedet az Emerald City Games és a CDE Entertainment készítette, és kizárólag a Netflix előfizetői számára lesz elérhető, csak iOS-en és Androidon.

Lara hangját egyébként az a Keeley Hawes adja, aki a Tomb Raider: Anniversaryben és a Lara Croft and the Guardian of Lightban is hallható volt.

Mindeközben a Crystal Dynamics már dolgozik a következő játékon, az Amazonra pedig film és sorozat egyaránt készül. Izgalmas éveknek nézünk elébe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)