Hirdetés

Hatalmas leárazás a Gameloftnál

|

A Hálaadás - bár tipikusan amerikai ünnep - az egész világra hatással van.

Hirdetés

Ezt az ünnepet, lévén tényleg amerikai gyökerű, nem vette át egy európai kultúra sem, de a hatásai ide is begyűrűznek: filmekben, TV sorozatokban vagy akár sporteseményekben is.

Ami a számunkra a legfontosabb benne az az, hogy a videójátékok, és a videójáték-leárazások világába is jócskán beleszól a Hálaadás, hiszen ilyenkor a kiadók/forgalmazók extra árengedményekkel kedveskednek vásárlóiknak - s mi, európaiak sem vagyunk kizárva az akciókból azért, mert nem ünnepeljük a Hálaadást. Ez esetben a GameLoft, a legnagyobb és talán leghíresebb iPhone/iPad játékkiadó/fejlesztő akciózik az AppStore keretein belül, s aki kiváncsi arra, mi mindent adnak 0.79 euróért (0.69 angol fontért), azaz 240 forintért iPhonera és iPadre, azok folytassák az olvasást erre a linkre kattintva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)