Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A régi klasszikusok és friss sikervárományosok mellett sorozatokra és természetesen bulizásra is jutott azért időnk.

Hirdetés

Papíron már szeptember vége felé közeledünk, de az ablakon kinézve még mindig eléggé nyárias a hangulat. Ezt nyilván mi is igyekszünk kihasználni és néha a szabadba is kinézni, de azért egy kicsi videojáték mindig belefér, főleg hogy ha ennyi kiváló alkotásból lehet válogatni.

BZ - Talán a régebbi GS olvasók még emlékezhetnek egykori bájos lektorunkra, Eskinre, akinek ezen a szép szombati napon van az esküvője este pedig a hozzá kapcsolódó extramegaüberparty. Tehát ezen a napon söröskorsókkal és röviditalos pohárkákkal, valamint cikis lagzis nóták metal verzióinak éneklésével játszom, másnap pedig fejfájáscsillapító tablettákkal. Majd akkor azt fogom mondani, hogy öreg vagyok én már ehhez, de ma még ma van, nem?

Paca - Na, most már tényleg, tökre komolyan muszáj lesz Grand Theft Auto Online-ozni, csak sajnos kijött a The Taken King is, és igaz, hogy még csak 20 órám van össz-vissz a Destinyben, de akkor se lenne rossz mélyre ásni benne. Oryx morcos, pedig én nem is bántottam a fiát. Meg hát a Mad Max is itt pihen, remélhetőleg nem sokáig.

Szada - Mivel egészségügyileg nem vagyok éppen a toppon, ezért két alvás között marad egy kis Fallout Shelter, de egyre inkább kacérkodom a Star Wars Uprising letöltésével is. Végülis az erőleves mellé az Erő az igazi.

Kaci - Egy nem túl megbízható laptoppal a hónom alatt utaztam haza a hétvégére, ahol jelenleg a telefonomról, Wi-Fin keresztül osztom az Edge mobilnetet, így sajnos nem valószínű, hogy bármilyen játékra sort tudok keríteni. Szerencsére csak vasárnapig vagyok távol a civilizációtól, aztán bele is vetem magam a Grand Ages: Medieval nevű csodába, hogy bőven legyen időm a Heroes VII-re, ha végre megjelenik. Jaj csak el ne rontsák.

Somi - Szombaton a Clean the House szimulátort fogom tolni. Söprés, porszívózás, portörlés....nem a legizgalmasabb játék de oktatójellegű és jobb lesz tőle a közérzetünk. Vasárnap vagy Dobogókőre megyünk kirándulni, rossz idő esetén sajnos muszáj lesz Team Fortress 2-ni.

- A hétvégén egy kicsit retróban nyomom, és részben készülve a Siege bétájára előástam a két Rainbow Six: Vegast, amik a korukhoz képest még mindig rendkívül szórakoztatóak.

Sophiaso - Ezúttal egy jó kis Mr. Robot maratonnal fogom tölteni a hétvégét, úgyhogy játék helyett sorozatnézés lesz terítéken.

Nightwolf - Már csak egy hónap! Már csak egy hónap... plusz négy nap, de ilyen bagatell dolgokkal én nem foglalkozom. Szóval jön a Guild Wars 2 kiegészítője, ezért minden nap edzés, aranygyűjtés, visszaprofisodás!

Csirke - Elkövettem azt a hibát, hogy egyszerre szereztem be a Metal Gear Solid V-öt és a Forza Motorsport 6-ot. Most nem tudom eldönteni melyikkel is játszak, így inkább a Börzsöny felé vettem az irányt és csapok egy kirándulós szombatot. Holnap viszont tényleg döntenem kell. Valószínű, hogy a Forza lesz a nyerő.

Tonight - Elindítottam az Earthbound című nagyon régi és nagyon bizarr szerepjátékot. Megkérdezte, hogy mi a kedvenc ételem, én pedig természetesen beírtam, hogy "sör", míg kedvenc dolgomként megjelöltem az egyetlen lehetséges opciót, a pizzát. Nincs több kérdésem, ez az Év Játéka, minden évben. A viccet félretéve is ajánlom ezt a játékot már csak érdekességképp is, mert egyébként a furcsa stílus és bolondos zene mögött elég komoly gondolatok is húzodnak.

Chava - Szülinapozunk ezen a hétvégén, szóval csak módjával kapcsolok be játékra alkalmas gépet. Kötöttségek nélküli futó kalandra vágyom, azaz rászánok egy-két órát a Blues & Bullets első epizódjára, majd megnézem, hogy muzsikál konzolon a német származása ellenére is vicces The Book of Unwritten Tales 2.

Ti mivel töltitek a hétvégét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)