Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Nyilvánvaló, hogy '56-ban nem azért tört ki a forradalom, hogy bő fél évszázaddal később egy nappal többet pihenhessünk, de ha már így alakult, akkor köszönjük, élünk a lehetőséggel.

Hirdetés

Három nap sok mindenre elég lehet, ha nem szólít a kötelesség, és nem engedünk a csalogató napsütés hívásának. Lássuk, ki hogy sáfárkodik a rendelkezésére álló hetvenkét órával.

mazur - Egy kis Guitar Hero Live és Mad Max van tervben, bár iciri-piciri hangyahónaljszőrszálnyi esélyt arra is látok, hogy netán bekukkantsak a Destiny-be. Talán.

 

Mocsy - Apa-fia program keretében kipróbálásra kerül a LEGO Dimensions pénznyelő csoda, ami már akkor belopta magát a szívünkbe, amikor Batman először rácsodálkozott Óz világára és összetűzésbe keveredett a nyugati boszorkánnyal. A hosszú hétvége második felében a Witcher 3 új kiegészítője kerül terítékre, Geralt ezúttal egy rövid, vörös hajú doktornénit fog becserkészni. A mázlista.

Paca - Túl sok jó játék, túl kevés idő. Most pár hete semmi másra nem vágyom, mint megszerezni a Destinyben a... mármint hogy Guitar Hero Live-ozni, mígnem az ujjaim vérezni kezdenek, mint abban a nagyon rossz filmben, amiben az a csávó játszott, aki a Buffyban volt Spike. Lehet, hogy keverek valamit, ha valakinek beugrik, szóljon kommentben. Egyébként az 576 Roadshow szombati, Duna Plázás állomásán ott leszünk HP-val, még nyitás előtt megpróbálok néhány számot lejátszani. Mindenképp a Gold on the Ceilinggel kezdem, ami amúgy a csengőhangom.

BZ - Három nap majdnem elég lesz arra, hogy az elpusztulás határán álló gépembe új izmot pumpáljak egy ASUS Sabertooth alaplap formájában. De ha a mindenféle reinstall tököléssel időben végzek, felvarrom a Fallout New Vegast, már csak ez van hátra a Fallout 4-es felkészülésből.

Kaci - Sajnos a múlt héten nem sikerült befejeznem az Until Dawnt (tudom, hát milyen ember vagyok...), ráadásul most Gócza kolléga be is nyúlta a hétvégére, úgyhogy kénytelen leszek más szórakozás után nézni. Szerencsére épp most jelent meg a Warhammer: End Times - Vermintide, úgyhogy elképzelni sem tudok jobb programot annál, mint hogy hatalmas patkányokra vadásszak baltával.

Nightwolf - Megjelent a Guild Wars 2: Heart of Thorns!!! Ne keressetek, ne hívjatok, ne írjatok, ne telefonáljatok, NE SZÓLJATOK HOZZÁM! Most olyan 2-3 hónapra eltűntem. A pizzafutár tudja a kapukódot és van pótkulcsa a bejárathoz, úgyhogy csak vele vagyok hajlandó egy biccentés erejéig kommunikálni, mikor hozza a kajcsit. És mi lesz addig Eprespuszedleevel? Ki az az Eprespuszedlee?

RG - A hosszúnak hitt, de valójában szintén rövid hétvégén érdemmel pazarolok néhány lopott órát a Skyrimra, mert még mindig őrületesen le tud kötni, és egyetlen barlangot képes vagyok egy teljes órán keresztül játszani, a sztoriban meg szinte sehol sem tartok. A karakterem is csak 27. szintű, pedig már vagy 2 éve létezik, de ilyen az, amikor az embernek az életét olyasvalakik töltik ki, akik többet játszhatnak, mint ő maga. Meg ha belefér, akkor töprengek egy kicsit a platóni ontológián, és azon, hogy emberek miért hasznának idegen szavakat arra, amit magyarul is ugyanúgy ki lehet fejezni.

- A hétvégén az egyik kedvenc fantasy-univerzumomban fogok elmerülni és én is a Warhammer: End Times - Vermintide-dal ütöm el a játékóráim nagy részét. Ráadásul a skaveneket is imádom, úgyhogy bár a Szarvas Patkány szolgáit nem irányíthatom, így is biztosra veszem, hogy kiválóan fogok szórakozni.

Tonight - A hosszú hétvégén természetesen folytatnom kell a már szokássá vált Metal Gear Solid V-öt és a továbbra is botrányosan szórakoztató Unreal Tournamentet, viszont a változatosság kedvéért egy kicsit mást is pörgetnék azért, szóval valószínűleg belenézek a Tales From The Borderlands időközben ingyenessé vált első epizódjába is. Elvégre a Telltale eddig még nagyon gagyit nem csinált.

Chava - A minap új konzollal bővült a család, amit egy rövid, de annál velősebb tesztnek vetek alá a PlayStation 4 Ryse: Son of Rome-jának csúfolt The Order 1886-tal. Kíváncsi vagyok, milyen érzésekkel állok fel előle most, hogy már tudom, mit nem várhatok tőle.

Csirke - Magam is alig tudom elhinni, de végeztem a Metal Gear Solid V összes fő- és mellékküldetésével. A játékos órákban keletkezett hirtelen űrt valószínűleg a Telltale-féle Walking Dead első évadával és pár kör Forza Motorsport 6-tal fogom kitölteni. A mókázás után viszont jön a csomagolás, és Miskolctapolca felé veszem az irányt, ahol pancsolok egy nagyot a Barlangfürdőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)