Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Leginkább azért szeretjük a hosszú hétvégéket, mert több időnk marad játszani. Kár, hogy az időjárás belerondított a levesünkbe.

Hirdetés

Ki beázva, ki hosszabb-rövidebb áramszünettel, de valahogy átvészeltük az égszakadást, ezért a károk felszámolása mellett a jól megérdemelt pihenésé a főszerep az előttünk álló napokban.

HP - Mi más is lenne, mint egy habkönnyű Zombi (U nélkül) teszt, ami egyébként zseniális játék minden hibájával és hiányosságával együtt. Ezt már a Wii U verziónál is tudhatta, aki eljutott odáig, hogy ki is próbálja.

Paca - Szerencsére a négynapos hétvégén csak két cikket kell megírnom (az egyik egy teszt, majd hétfőn meglátjátok), úgyhogy igyekszem kihasználni, hogy hazajöttem pihenni a szülőkhöz. Kajálás, fürdőzés, mozizás, ilyesmik vannak tervben. Este meg Destiny, már majdnem utolértem a többieket, de mivel egyik DLC sincs meg, csak a Taken King megjelenése után fogok ténylegesen felzárkózni.

BZ - Nézzük csak, mi lesz itt. Huszadikán sosem érdeket túlzottan, ahogy egy vitatható magyar történelmi döntéssorozatot ősi kínai találmányokkal ünneplünk meg (a katolicizmus felvételére és a kínai tűzijátékokra gondolok), az új kenyeret meg sajnos ugyanannyira nem ehetem, mint a régit, éljen a pajzsmirigy alulműködés. Szóval társasjátékozás lesz ebből barátokkal, Arkham Horror, vagy Settlers of Catan az összes kiegészítőjével. Pénteken felkészítjük a lakást arra, hogy tökéletesen megfeleljen két hétre a macskaszittereknek, ugyanis késői nyaralásunk idejére a GS olvasótábor ikonikus alakja, Garfield volt olyan ultracuki, és elvállalta, hogy csodálatos kedvesével együtt beköltözik a BZHQ falai közé és tutujgatja Dr. Nyomárkay Ottokárt (szül. Vasquez), a nyolc és fél kilós fekete vadállatunkat. És eljöve a szombat, amikor bepakolunk Starbuckba (ő egy autó), majd 12-13 óra folyamatos vezetés után arccal előre beleborulok a tengerbe Neos Marmaras magasságában. Szóval kimondott játék nem lesz most két hétig, de persze azért viszem magammal a Fallout Sheltert, és egy notebookra felteszek valami hosszú időtöltésre való ősi klasszikust, egyelőre úgy tűnik, hogy a sci-fi szerepjátékok elfeledett gyöngyszeme, az Albion lesz a kiválasztott.

Nightwolf - A Lapátoljuk ki a vizet a pincéből című játékkal. Most ért ide az a trópusi eső, amit a Whinnetou-s Old Firehand, Cölöptologatók részében gerjesztettek ezek a barmok a kaktuszligetek félgyújtásával. Köszi szépen! Pedig erre a 4 napra beterveztem egy kis Guild Wars 2-őt, de most csak pusztítani lesz nekem is kedvem, így Chava jóvoltából a Gears of War: Judgmentben fogok széttépni mindent, aminek nagyobb szája van az enyémnél.

Kaci - A Black Ops III bétája valamiért nem hajlandó elindulni, ezért egyelőre az őrületes öldöklés még nem kezdődött el a nappaliban, de így van bőven van mivel múlatni az időt. Kétség sem fér hozzá, hogy a hétvégén kipörgetem a Tales from the Borderlands Episode 4-et, illetve hasonló vizeken maradva belenézek a Blues and Bullets nevű noir kalandba is. 

daev - Julcsival, Ellie-vel és Siriusékkal lejöttünk a nyaralónkba, úgyhogy nagyrészt grillezni, Dixitezni és Bangezni fogunk. Azért mi elrejtettünk egy-egy kontrollert Siriusszal, hátha sikerül egy kis Rocket League-et is becsempészni két társasjáték közé.

Sophiaso - Már régóta tervezem, hogy folytatom a Life is Strange-et: még amikor kijött az első rész, gyorsan végigvittem, a többit viszont eddig még nem szereztem be. A hosszú hétvégén illene már végigjátszanom!

Flatline - Én Witcher 3 az tuti, mert a LIfe Is Strange kivégezve eddig és októberig nem kell hozzányúlni. Szóvalhogy a Witcher három: Végre sikerült belőni a hairworks-öt úgy, hogy ne izzassza le a videókártyámat annyira, hogy hatvan FPS alá esik az egész hóbelevanc. (Igen Matteo, a Titan X is képes betérdelni, ha a W3-ról van szó, mielőtt elkezdesz levegőt venni válaszolni...). Az egész igazából egy hardverteszt csupán, mert memóriából játszom a játékot teljes egészében, azt tesztelve, mennyivel gyorsabbak a töltési idők egy combos SSD-hez képest. (Elárulom, nem sokkal, 3-4 mp a difi maximum. Viszont kedves kollégáim Guild Wars 2 őrülete által okozott isteni szikra által kipróbáltam azzal is. Ott bármelyik teleportálás akármelyik régióba nem hosszabb 3 másodperces töltésnél, ami igen finom és lehet Sophiaso ezért süt egy tortát.)
No de mielőtt még saját magam is leköpöm, hogy a barátnő nevű puha organizmus huzamosabb távolléte miatt ilyen abszolút nem alfahím dolgokkal töltöm az időmet (értsd epenis hegyezés), inkább szorítkozzunk arra, hogy a Witcher 3 gyönyörű, szebb, mint a Dragon Age Inquisition, ami nem kis dolog azt kell mondjam. Bárcsak ki lehetne dobni Geraltot valami bögyös egyedire generált macára, mindjárt jobban élvezném a játékot....

PS: Fontos közlemény: Sophiaso neve és a barátnő kifejezés csak véletlen folytán található pár szavas intervallumon belül.

Hunter - Miután már van egy Jedi Consularom és egy Jedi Knightom úgy döntöttem, hogy átnézek a köztársaság túloldalára, és megnézem milyen az élet smugglerként. Pár misszió és néhány nagyon kedves hölgy meglátogatása után be kell vallanom a nyilvánvalót: nem Han Solo a leglazább csempész a galaxisban. Nagyon sokat fejlődött a Star Wars: The Old Republic a megjelenése óta eltelt néhány évben, így nem is annyira fájdalmas felkészülni a Knights of the Fallen Empire megjelenésére.

- Továbbra is pörög a Diablo III: Reaper of Souls, de ha minden a terveim szerint alakul, akkor szeretnék időt szorítani más játékoknak is, amiket félbehagytam. Egyrészt be kéne fejeznem az Ori and the Blind Forestet, mielőtt megjelenik a kiegészítője, de ennél sürgősebbnek tűnik a Project CARS karrierem lezárása, ugyanis ha novemberben megjelenik a Need for Speed, valószínűleg az összes versenyjátékokra szánt időmet az fogja elvinni (meg még néhány órát). Meg hát elég jól néznek ki a DLC-ként érkező kocsik is...

Tonight - Az elmúlt napokban bepótoltam egy régi filmes elmaradásomat, az Evil Dead-sorozatot (és a kicsit kilógó harmadik részt, az Army of Darkness-t), ezután pedig valahol kötelességemnek éreztem, hogy Ash Williams videojátékos kalandjaival is egy kicsit jobban megismerkedjek. Így esett a választásom az Evil Dead Regeneration-re, ami egy szerintem jópofa hack'n'slash játék. Nem annyira szofisztikált, mint egy régi Devil May Cry és nem is annyira monumentális mint egy God of War, de szerintem a filmek rajongóinak szórakoztató lehet.

Chava - Nosztalgiázom, s közben sokadjára vagyok kénytelen megállapítani, hogy az idő megszépíti az emlékeket. Meg mertem volna esküdni, hogy a kilencéves Gears of War még ma is jól néz. Nagyobbat nem is tévedhettem volna. A kijózanító Gears of War: Ultimate Edition (bővebben az embargó lejárta után) kapcsán csak azt sajnálom, hogy a széria további darabjait már nem újították fel.

Ti mivel játszotok a négynapos hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)