Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Hétvége, GameNight, foci-vb, strandidő és megannyi játék. Nem is tudjuk hirtelen, melyiket válasszuk.

Hirdetés

Chavalier - Megállíthatatlanul tombol bennem a fociláz, holott már jégbe hűtött sörrel is próbáltam kezelni. Ugyanakkor milyen gamer lennék, ha nem szakítanék időt a Mafia II és a Dragon Age: Origins újbóli végigjátszására? Míg az előbbiben már Vito apjának haláláért készülök bosszút állni, addig a BioWare szerepjátékában még csak épp hogy magam mögött hagytam a Cousland birtokot.

Mocsy - Diablo III: Reaper of Souls co-op meccs a fiammal, nincs is annál jobb apa-fia program a hétvégére. Természetesen a Van Helsing II-re épülő GameNight nem maradhat ki szombaton, az szigorú családi program, a lányom Just Dance rajongó lett három éves korára. Tudom, tudom videojátékok helyett inkább legózzanak, de ugye az nem annyira érdekes...

HP - Nem érzem magam embernek, ha nem játszom végig a Wolfenstein: The New Order eszement kalandját, muszáj kicakkoznom néhány végletekig gonosz náci valagat. Az első pálya alapján temettem a játékot a megjelenéskor, de aztán Chava mondta, hogy érdemes végigvinni, ne legyek puhány. Igaza lesz, úgy látom.

BZ - Hétvégén a Költözködés: Extreme Edition nevű túlélőhorrort kell végigvinnem. Sajnos úgy tűnik, a GameNight-ra se jutok el, mert még a fele doboz üresen ásít, közben az új lakásban szereljük a gázt, a mosogatót, a vécétartályt és a mosdót szimultán, szombaton estére viszont akkor is át kell menni az újba, ha ehhez fel kell találnom a rövid hatótávú Csillagkaput. Szóval, ahogy ezt a tanult cimborák mondják, nem az orális kényeztetés a sz*pás, hanem a lakásfelújítással kombinált költözködés. Mark my words. Lelkiállapotomat és tevékenységeimet az alábbi videóval tudom leginkább szemléltetni. Save my poor soul.

Stöki - Half-Life. Igen, az első. Minap beugrott, hogy ezt én csak egyszer toltam végig vagy 15 éve, és szinte semmire nem emlékszem belőle. Valami Steam-kiárusításon megvettem ezer éve, ideje, hogy rendeltetésszerűen használjam.

mazur - Demon's Souls lesz az, feltéve hogy lesz egy kis időm rá a hétvégén... Uramisten, mekkora játék ez, nem is értem hogyan hagyhattam ki ennyi éven át.

Gyu - Kedvem támadt egy kis bázisépítős, menedzselős, stratégiára, így a Supreme Commander 2 kampányát tolom. Emellett ingyen jutottam az Adventures of Shuggy nevű alkotáshoz és a Distant Worlds: Universeben leszámolni valóm van még egynémely kalózokkal.

Szada - A hétvégén leszek kereken egy éve házas ember, úgyhogy várhatóan nem igazán kerülök majd gépközelbe, de ha mégis sikerül becserkésznem nindzsákat megszégyenítő módszerekkel (a gépet is), akkor a The Incredible Adventures of Van Helsing 2 új bővítményét, az Ink Hunt DLC-t próbálom ki, miután az alapjátékot már teljesítettem.

Hunter - Mivel lejárt a WildStar vendégbelépőm így azt terveztem, hogy visszamegyek a sarokba sírni, amíg megjön a fizetésem, és megvehetem a teljes változatot. Aztán rájöttem, hogy értelmesebben is eltölthetném a hétvégét, például Heroes of the Storm meccsekkel és Counter-Strike: Global Offensive körökkel. Csak ne ugrálna az elmém leghátsó sarkában az Aurin Esperem.

Tonight - Miután a napokban végre sikerült megmentem Dunwall-t a Dishonored-ben, máris új kalandok után kezdtem nézni, ezúttal a Steam könyvtáram legsötétebb sarkaiban. Rögtön meg is akadt a szemem a Batman: Arkham City című csodán, amit már régóta be kellene pótolnom, de arra is gondoltam, hogy hagyom egy kicsit a komolykodást és inkább csapatom a Scribblenauts Unlimited-ben.

Paca - Amikor nem a GameNighton vagyok, akkor építem, amikor meg nem is építem, akkor alszok, úgyhogy a válasz az, hogy minden, amit a GameNighton játszani lehet. Na jó, vasárnap tanulás közben a MotoGP 14-gyel gyakorlok PS4-en, illetve mazur ajánlotta a Blue Estate-et, ami tényleg borzasztóan zseniális. Próbáljátok ki, de csak miután vége a GameNightnak

Nightwolf - Baj van a részeg tengerésszel,
Baj van a részeg tengerésszel,
Baj van a részeg tengerésszel
Minden áldott reggel.

Assassin's Creed 4, amíg sikoltoznak a vitorlák! Persze a szokásos köreimet lenyomom Guild Wars 2-ben, aztán július egytől mehet a második szezon!

Sophiaso - A Steam-vásáron böngészgetve belefutottam egy Reus nevű játékba, ami az előzetes alapján nagyon megfogott, így hamar be is szereztem. Két Reusozás közben pedig a szombat esti program természetesen a GameNight (vagy most már inkább GameAfternoon?) lesz.

- A héten befejeztem a második Dragon Age: Origins végigjátszásomat, úgyhogy szombaton GameNight, vasárnap viszont valószínűleg nekiugrom a fő kampányon kívüli dolgoknak, kezdve az Awakening kiegészítővel.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)