Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Magunk mögött hagytuk az E3-at, nyomdába küldtük a júniusi GameStart, ideje lazítani egy kicsit. Pláne úgy, hogy elkezdődött a foci vb.

Hirdetés

Chavalier - Számomra eddig a lehető legjobban alakult a hétvége, lévén imádott Oranjém úgy leiskolázta a spanyolokat, hogy azt öröm volt nézni. Az elkövetkező harminc nap a VB-ről szól majd, ezért mind a PC-m, mind a konzolok megpihennek szépen és kifújják magukat. Egy Memento Mori 2 tesztre azért sort kerítek majd valamikor, mert a cikk nem írja magát helyettem.

 

Paca - Nem mondom, hogy VB lázban égek, de azért megvolt a hangulata annak, amikor tegnap a 2014 FIFA World Cup Brazilban 2-0-ra elvertem a brazilokat a horvátokkal úgy, hogy az egyik gól egy nagyon szerencsétlen és heretépkedően fájdalmas öngól volt. Közben FIFA 14-ben egyelőre még mindig a Coventry City vendégjátékosaként török előre, de ha megunom a focit, előveszek valami jó kis vérengzős FPS-t. Vagy a Formális nyelvek és automaták, illetve Lineáris algebra jegyzeteimet. Hétfőn és szerdán vizsga, úgyhogy nem ártana nem olyan életet élni, amelyben ezek nincsenek benne.

BZ - Akarom szeretni a Watch Dogs-t. Vasárnap adok neki meg egy esélyt. A foci meg nem érdekel, szóval se FIFA, se VB.

Sophiaso - A hétvégém fénypontja egészen biztosan a vasárnap mozizás lesz, ugyanis megnézem az új Miyazaki-filmet, amit már nagyon régóta várok. Amennyiben munka mellett marad idő játékra, a Portal 2 co-opot fogom újra végigvinni, ezúttal Xbox helyett PC-n :)

Szada - A Limbo koncepciójára hajazó Monochroma lesz a befutó. A következő GameStar magazinba írtam róla egy szösszenetet és nagy benyomást gyakorolt rám, így megpróbálom még egy kicsit tovább nyüstölni, mielőtt visszatérek a Van Helsing 2-höz, hogy tovább erősítsem One Helsinget (én bocsi).

Gyu - Elővettem újra az Airline Tycoon 2-t, de nem tetszik még mindig, valaki igazán készíthetne végre egy jó légitársaságos játékot. Ezért a hétvége a LEGO Minifigures Online, a Star Trek Online, a Distant Worlds: Universe és a Pandora: First Contact jegyében telik majd el... Meg persze foci VB ezerrel.

HP - Mivel az E3-as Forza Horizon 2 nagyon bepörgetett, kénytelen voltam előkaparni az első részt, és ezzel elütni az időt pihenésképpen. Még mindig zseniális játék, fél óra alatt rá lehet kattanni elmebeteg módon. Szóval most éppen ez történik. Megint.

Nightwolf - Bárkit is toltam tavaly az Év Játéka cím koronája alá, most utólag szeretném kirúgni alóla és beültetni az Assassin's Creed 4. részét. Minden másodpercét élvezem. Nagyon régen művelt velem ilyet egy tyutyerka. Így hétvégén egyértelműen ismét nótára bírom a legénységemet a kis csinosodó ladikomon, de a Guild Wars 2-ben azért megcsinálom a szokásos aranyszerző köreimet. Szeretném azt írni, hogy közben a foci VB meccseit fogom végigizgulni, de egyre jobban érzem, hogy miért nem nézem ezt a primadonna sportot már 3 éve. Na mindegy, a háttérben azért szólni fog, de alig várom, hogy szeptember legyen és elkezdődjön az igazi futball, igazi sportemberekkel, igazi fájdalmakkal, igazi izgalmakkal az NFL.

Hunter - Rengeteget készülök Dota 2-zni. Na, most aztán rendesen megleptem mindenkit. Ami fontosabb, hogy most hétvégén kerül megrendezésre a Dreamhack Summer 2014, ami rengeteg versenynek ad otthont, köztük Dota 2 ASUS ROG DreamLeague Season 1-nek is, így a délutánok nagy részét azzal töltöm majd, hogy az Alliance csapatának szurkolok. Még az E3-on bemutatott Dawngatet fogom tovább próbálgatni. Egész érdekes kis MOBA lett, kár, hogy a nagy színpadon bemutatott trailer egy szót nem mondott arról, hogy miért is különleges a Dawngate. Mert nagyon is különleges a műfajon belül.

- Mivel jövő héten záróvizsgázom, a hétvége még tanulással telik. Ráadásul esténként, amikor pihenésképp esetleg játszanék valamit, VB-meccsek vannak. Na majd a jövő héten...

Kaci - A hétvégén három barátom szülinapját ünnepeljük, így elsősorban szumma jókedvet növelő játékok, Guitar Hero és Just Dance pörög majd. A bulit követően valószínűleg "örömdota" lesz a program, ahol hónapok óta próbálok kivergődni a mocsárból, de hiába.

Tonight - Sikerrel legyűrtem a "matematika szigorlat" nevű hardcore raid boss-t, szóval most egy kicsit lazábbra a tempót. Ha éppen nem basszusgitár sávokat írok és üvöltetem a death metált, akkor behajítom a lemezjátszóba a kölcsönbe kapott Dishonored példányt, hogy aztán a lehető leghősiesebb módon mentsem meg Dunwall városát: sunyiskodva miközben mindenkit megfosztok az utolsó fillértől is.

Dudu - Ha minden jól megy, Endrével felvesszük a Star Wars Fest következő két részét, a Mysteries of the Sith-et és a Jedi Knight II: Jedi Outcastet, ami személyes kedvencem, ennek örömére egy különleges fejfedővel készülök a műsorra. Ezen felül persze megejtünk egy-két FIFA mérkőzést is, hogy rendbe tegyük, pontosabban megzavarjuk egymás lelki békéjét a VB-vel kapcsolatban.

daev - A költözés utózöngéi még egy kicsit bezavarnak a mindennapokba, pedig már nagyon szeretnék egy kicsivel több időt beletenni a The Forestbe, ráadásul lassan egy hónapja nem léptem fel a DayZ-be sem. Durva hónap volt, de most majd pótolunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)