Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Dühös földönkívüliek, haragos zombik és a megértés látszatát keltő pszichoterapeuták határozzák meg a GameStar szerkesztőségének teljesen átlagos hétvégéjét. Igen, elmentek otthonról.

Hirdetés

Dudu - A napokban jelent meg a The Bureau: XCOM Declassified és a Splinter Cell: Blacklist, én pedig sem az agresszív ufókat, sem a terroristákat nem kedvelem, úgyhogy jól megadom nekik, amit megérdemelnek. Remélem észrevettétek, hogy csak az agresszív nemidevalósiakkal van bajom, barátságosak bármikor jöhetnek. Sőt, talán már jöttek is! Emlékszem rájuk, '72-ben, amikor a Balatonnál nyaraltunk a család... várjunk csak, az nem lehet, '88-ban születtem. Itt valami nem stimmel...

Paca - Az augusztus újra felidézte bennem a "Hát én immár kit válasszak" sort, és azért csak ezt, mert nincs Nintendo konzolom. Úgyhogy a „Wii-rágom Wii-rááágom" sor ezért nincs itt. Egy légtérben voltam BZ-vel, pattogott rám valami az ő tehetségéből. Lehet ragadok is mindjárt egy mikrofont. Na mindegy. Szóval ja, a tegnap megjelent három játék közül kettőt félre kell tennem, hogy a Splinter Cell: Blacklistben végiglopakodhassak minden pályán. Vagy a Saints Row IV-ben verhessek el értékes időt. Vagy a The Bureau: XCOM Declassifiedban öljek űrlényeket taktikázva. Vagy folytassam a Red Dead Redemptiont? Vagy aludjak? Jajj, mennyi lehetőség!

Gyu - Új kiegészítővel jelentkezett a Neverwinter, melynek címe Fury of the Feywild - ezért sokat leszek ott. A Humble Bundle Originhez két szuper oldie-t adtak, a Populous-t és a Command and Conquer : Red Alert 3 - Uprisingot... ezek tuti ki lesznek próbálva. S amit még tuti ki fogok próbálni az a Burnout Paradise: The Ultimate Box, szintén ebből a csomagból - és a Sims 3 kiegek...

aDaM - Ha a sors úgy akarja, a hétvégén a Beyond: Two Souls kerül a kezembe. Illetve elmegyek valahová, ahol leülhetek egy gép elé és kipróbálhatom. Ha igen, írok róla…

RG - Tekintve, hogy ez egy rövid hétvége, a szombatom meg van oldva, hiszen a munkahelyemen töltöm, legalábbis kora délutánig. Utána elvileg vár a reptér, de ha lesz idő, akkor még mindig a Saints Row 4 van műsoron, hiszen ezek a rohadt idegenek csak nem akarnak takarodni a a bolygónkról. Viszont láttam két nőt smárolni (mármint a játékban) és ez jó.

Szada - A The Witcher 3: Wild Hunt "Killing Monsters" trailer hatására lehetséges, hogy előbányászom a legelső rész bővített és felújított kiadását, a The Witcher Enhanced Edition-t a Steam gyűjteményemből, már csak nosztalgiázásképpen is. Apropó, aki még esetleg nem vásárolta volna meg valamelyik epizódot, a hétvége folyamán 75%-os akcióban megteheti a Steamen...

Mocsy - Nagyon durván rákattantam a Plants vs. Zombies-ra, napok óta nem vagyok hajlandó mással játszani. Remélem megunom mire jön a GTA V, bár amilyen szerencsém van időközben kijön Androidra a második rész. Oszt nekem annyi...

mazur - Alig kezdtem el játszani a Gone Home-mal, de már most teljesen le vagyok nyűgözve. A Journey óta nem volt rám játék ilyen hatással, döbbenetes.

kacor - A Plants vs. Zombies 2-vel, jobb, mint a remek első rész, és az IAP-ra csak legtürelmetlenebbeknek lesz szüksége. Pozitív csalódás, hogy a Lucasarts nem pucsított be az EA-nek - a savazók meg szerintem ki sem próbálták ezt az kultikus elődön minden szempontból túltevő mobil-csodát.

Nightwolf - Rútul érzem magam. Annyira közel van a GTA V, hogy csak húzogatom az egeremet a játékikonok felett, de egyikre sincs kedvem rákattintani. A konzolom pedig hiába sóvárog a korongok iránt, csak az Assassin's Creed IV. részével leszek hajlandó jóllakatni, az viszont még a kanyarban sincsen. Szóval csak lézengek és sodrom a cicakakikat... Na jó, egy csöppet befigyel majd a Guild Wars 2.

Szonja - Hát ez a hétvége most nekem tényleg csak egy naposra fog sikeredni, aminek jelentős részét alvással, másik jelentős részét lóháton (és remélhetőleg cuki, fehér, nagyorrú bocik kényelmes tempójú terelgetésével) töltöm. Mivel ez utóbbi tevékenység általában 100%-ig kiöli belőlem a hétközben felgyülemlett agressziót, ezért kénytelen leszek még előtte beiktatni egy kis játékot. Mivel a Final Fantasy XIV-re még várnom kell, lehet, hogy ránézek a The Bureau: XCOM Declassifiedra.

Hunter - A gamescomos bejelentés eszembe juttatta, hogy mennyire elhanyagoltam a Diablo III karaktereimet az utóbbi pár hétben, így amíg a StarCraft II: Heart of the Swarm létra zárva van és a Hearthstone EU béta se ért még ide, gyorsan összekaparom a Demon Hunteremnek a maradék 10 szintet. Mellette még lehet, hogy felnézek a World of Tanks Xbox 360 Edition bétájára is. Tegnap már sikerült két meccs alatt összesen majdnem 10 másodpercig életben maradni. A cél a hétvégén ennek a megduplázása lesz. Kis álmaim vannak, tudom.

Daev - Amikor épp nem a Splinter Cell: Blacklist végigjátszásunkat csinálom Sirius barátommal, akkor vagy a méltán népszerű GSO hasábjaira írok, vagy a Left 4 Dead 2-ben irtom a zombikat. Jut eszembe, Valve... Hol van a Left 4 Dead 3-am? Vagy, ha már a csalódásoknál tartunk, akkor én arra készültem, hogy ezen a hétvégén fejben már az Uncharted 4-gyel fogok játszani. Nem jöhet minden össze...

Chavalier - Egy régi adósságomat törlesztve most már befejezem a StarCraft II: Wings of Liberty kampányát, hogy aztán sort keríthessek a Heart of the Swarm végigjátszására is.

Sophiaso - Egy éve itt porosodik a polcon a The Witcher 2, pár napja végre eljutottam odáig, hogy van időm elővenni, így újra bevetem magam ríviai Gerált kalandjaiba. Egyelőre az első rész sokkal jobban tetszett, de azért adok még a folytatásnak is egy-két esélyt.

HP - Most Kinectes mókázás lesz barátnővel, és ha nyugi van, akkor be kellene fejeznem a BioShock Infinite-et, mert Elizabeth még ott kóvályog valahol a felhők felett, és a DLC-k előtt még le kellene rángatnom valahogy. Kár, hogy már idegesít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)