Hirdetés

Cat Physics - iPhone/iPod Touch teszt

|

Meeeooow!

Hirdetés

A macskák erősen megosztják az emberek véleményét. Van, aki szereti őket, van, aki utálja őket, és van, aki leginkább tudomást sem szerezne róluk. Egy viszont biztos: szeretnek labdázni. A Cat Physics is erre kíván rávilágítani, de persze a mi segítségünkre is szüksége van a cicáknak, hogy az egyiktől a másikig eljusson a labda.

Nekem passzolj!

A játék alap feladata is annyi csupán, hogy egyik macskától a másikig eljuttassunk egy labdát a lehető legrövidebb úton. Ehhez nyilakat kell megfelelően pozícionálnunk, melyeknek csak sok kísérletezéssel fogjuk tudni megtalálni a megfelelő helyét. Minél rövidebb a megtett út, annál kevesebb lesz a pontlevonás. Lehet, hogy ez könnyűnek hangzik, de ez persze, ahogy a jóféle logikai játékok esetében lenni szokott, nem így van. A nyilak száma korlátozott, ahogy irányuk is. Vannak a különleges, forgó nyilak, ahol kulcsfontosságú a megfelelő időzítés a pálya teljesítéséhez. Mikor már épp belejönnénk, újabb akadályok nehezítik dolgunkat, ahol vagy a pontosság, vagy az időzítés lesz az, amivel meg kell birkóznunk. A labda fizikája tökéletesen ki van dolgozva, alkalmazkodik az adott környezethez, és úgy pattan, illetve úgy gurul, ahogy annak lennie kell.

Az összesen 50 pályát többször is végig fogjuk játszani, köszönhetően a háromszintű pontozási rendszernek, ami azt jelenti, hogy az első csillagot gyerekjáték lesz megszerezni, de a harmadikért már vért fogunk izzadni (na jó, csak képletesen). A hangok is nagyon ügyesen el lettek találva, a macsekok nyávogása könnyen belopja magát az ember szívébe. Grafikailag a Donut Games hozza a tőlük megszokott színvonalat, tökéletes fílinget kölcsönözve a játéknak. Mindent összevetve a Cat Physics tökéletes szórakozást nyújt mindenkinek, aki vágyik a logikai és ügyességi játékok ötvözetére, még ha a macskákat alapjáraton utálja is. A játék a cikk megírásának pillanatában ingyenes, de teljesen megéri azt 0,79 eurót, amit elkérnek érte, ha fizetőssé válik.

Ami tetszett
Ami nem tetszett
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)