Hirdetés

Az Activision mobilra vinné a nagy címeit

|

Az Activison szeretné megszállni a mobiljátékok piacát, legalább is ezt állítja Greg Canessa, a kiadó alelnöke.

Hirdetés

Szállingóznak a pletykák, az Activision jövőbeni terveiről a mobil játékok piacát tekintve. A kiadóóriás kinyitotta a pinceajtót és körülnézett a régi címek között, hogy melyek lehetnek azok amikkel komoly sikereket érhetnének el a mobiltelefon játékok egyre növekvő piacán, sőt már a marketing tervek is készülnek.

Canessa a következőket nyilatkozta a mobilos terjeszkedésről: „Egy gazdag, harmincéves múlt van mögöttünk, az Ataris korszaktól a Blizzardal való egyesülésig. Birtokunkban van vagy 350 különböző név, brand amivel dolgozhatunk. Ezekbe beletartoznak régi címek, komoly AAA címek, és licenszek más cégekkel.” Azt nem mondta el, hogy pontosan mely címekre számíthatunk majd a kis okosságaink képernyőin, de annyi biztos, hogy komoly marketing költségeket fordítanak majd az új mobiljátékaik felfuttatására.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)