Hirdetés

A PlayStation Mobile első partnere a HTC lesz

|

A Sonynak volt még egy érdekes bejelentése a sajtókonferencián, amely felett kicsit elsikkadtak többen is.

Hirdetés

A Sony tavaly jelentette be mobiltelefonos játékra termett szolgáltatását, a PlayStation Suite-et. Ezt most átnevezték és kiterjesztették. 

Ennek a szolgáltatásnak az a lényege, hogy PlayStation által ellenőrzött és engedélyezett játékokat futtató mobileszközök működhessenek - gyakorlatilag a PlayStation Mobile jelenlegi formájában PS One játékokat képes futtatni az arra megfelelő és a Sony által engedélyezett hardvereken.

A szolgáltatás április óta létezik nyílt bétában, és eddig csak Sony gyártmányú készülékeken volt elérhető. A mostani bejelentés szerint a HTC az első külső partner, amelyik PlayStation Mobile engedéllyel és telefonokkal rendelkezik majd: a konkrét készülékek bejelentése hamarosan várható, s minden bizonnyal lesznek még további PlayStation Mobile partnerek is.  

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)