Hirdetés

4Fukushima - iPhone játékkal segíthetünk a károsultakon

|

A márciusban történt katasztrófa utáni takarításnak még mindig nincs vége.

Hirdetés

Biztosan mindenki hallott a fukushimai atomreaktor-robbanásról, melyben rengetegen vesztették életüket vagy váltak fertőzötté a radioaktív sugárzás miatt. A napokban olvastam egy érdekes történetet, miszerint több mint 200, 60-70 év fölötti nyugdíjas önkéntesen segít a radioaktív hulladék eltakarításában, ugyanis a sugárzás következtében kialakuló rák nagyjából 20 év alatt fejlődik ki, ők pedig pesszimista módon úgy gondolják, hogy ezt már úgysem élnék meg.

A Wandarin Interactive nemrég adta ki 4Fukushima névre keresztelt játékát, melyben egy atomerőművet kell megvédenünk a robotok inváziójától, méghozzá falakkal. Ez az első ilyen stílusú játék, nem csak iOS-en, de más platformokon sem láttunk még rá példát. A fejlesztők a 0.79 eurós programból befolyó bevétel felét a károsultak megsegítésére ajánlják fel. Aki többet szeretne megtudni róla, a Mobilporton tájékozódhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)