Hirdetés

Gamescom 2013 - a Microsoft is ott lesz

|

Az idei Gamescomra a Microsoft is bejelentkezett, és ha minden igaz, új részleteket osztanak meg velünk az Xbox One-ra való publikálásról.

Hirdetés

A Microsoft augusztus 20-án fogja megtartani előadását a Gamescom 2013-on, ahol az eddigieknél részletesebben is kifejtik az Xbox One tulajdonságait fejlesztői szempontból.

Az előadást, melyet nemrég Marc Whitten, az Xbox részleg vezetője már promózott, Phil Spencer és Phil Harrison, a Microsoft két fejese fogja levezényelni a kölni rendezvényen. Érdekesség, hogy tavaly a cég nem ment el a Gamescomra, de úgy tűnik, idén minden lehetőséget megragadnak az Xbox One népszerűsítésére. Sőt, ha minden igaz, 2005. óta most először tartanak gamescomos sajtótájékoztatót, kíváncsian várjuk a végeredményt.

A Gamescom 2013 hivatalosan augusztus 21-25. között kerül megrendezésre, érdemes lesz velünk tartani, hiszen folyamatosan követjük majd az eseményeket. A rendezvényre gőzerővel készül a Sony is, vajon ismét sikerül ellopnia a showt a Microsoft elől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)