Hirdetés

Zsivány Egyes - ütős posztert kaptunk az új trailer előtt

|

Még nem ált le a hype-gépezet, ma kaptunk egy gyönyörű új posztert, a mai nap folyamán pedig befut egy új trailer is.

Hirdetés

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet legújabb hivatalos poszterén Jyn Erso áll közepén, aki a lázadó csapatunk vezetője, és a film főszereplője lesz. Természetesen a film összes főbb karaktere helyett kapott a plakáton Darth Vaderrel és a Halálcsillaggal együtt.

Az új trailerről eredetileg azt hallottuk, hogy a Doctor Strange premierje előtt, október végén fogjuk látni, de mint kiderült ez téves infó volt. A következő Zsivány Egyes előzetes ma debütál az ABC Good Morning America műsorában.

Már mindnyájan alig várjuk, hogy új jeleneteket láthassunk (vagy amúgy bármit) a legújabb Star Wars filmből, de aki már nem szeretne több mindent lelőni magának a premier előtt, az akár ki is hagyhatja. A december 16. nincs már annyira messze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)