Hirdetés

A Zsivány Egyes lázadója csatlakozott a Fekete Párduc filmhez

|

Egy újabb nagy név csatlakozott a Marvel következő projektjéhez, amiben a Black Panthert ismerhetjük meg ijesztően közelről. Forest Whitaker neve mindig jót jelent.

Hirdetés

A Marvel Fekete Párduc filmje egyre nagyobb nevekkel bővül. A Variety jelentése szerint ezúttal a Zsivány Egyesben is játszó Forest Whitaker csatlakozott a gárdához, aki egy még be nem jelentett szerepet vállal el a szuperhősös moziban.

Eddig a Black Panther elég súlyos neveket gyűjtött össze. Az Oszkár díjas Chadwick Bosemant már mindenki a szívébe zárta a Polgárháborúban nyújtott alakításáért. Aztán ott van a szintén Oscar-díjas Lupita Nyong'o és a Walking Dead sztárja, Danai Gurira, akik T'Challa partnerei lesznek kalandjai során.

A történet gonosztevőit olyan nevek játsszák majd, mint Michael B. Jordan, Andy Serkis és Winston Duke, így a színészi gárdával kapcsolatosan nem lehetnek kétségeink.

Hogy ez a rengeteg szereplő hogyan működik majd együtt a vásznon, azt a Marvel's Black Panther debütálása után, tehát 2018. július 6-án megtudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)