Hirdetés

Itt a Zsivány Egyes összes trailere egyben - 6 és fél percet már most láthatunk a filmből

|

Itthon ma indul a jegyértékesítés a Zsivány Egyesre, alig több mint két hét múlva pedig a teljes filmet megnézhetjük a mozikban. Addig viszont felzárkózhatunk az előzetesekkel.

Hirdetés

Valószínűleg közületek is sokan keltek azért korán, hogy elsők között biztosíthassák be helyüket a Zsivány Egyesre. A jegyelővétel csak 9-kor kezdődik, de hogy az addig hátralévő idő is jól teljen el, kell valami, amivel eltölthetjük az időt.

Javasoljuk a Battlefrontozást, hogy a hamarosan érkező Rogue One - Scarif DLC megjelenéséig újra beleszokjatok a játékba, de hasonlóan jó program lehet megnézni az összes eddigi trailert és reklámot is, melyek összesen 6 és fél percnyi jelenetet tartalmaztak. Hála a technológiai fejlettségnek, nem volt nehéz egybegyúrni őket, fent élvezhetitek a megszakítás nélküli élményt.

A Zsivány Egyes premierjére december 15-én kerül sor. Érdemes mihamarabb jegyet vadászni, ha még idén látni akarjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)