Hirdetés

Zsivány Egyes - videón az összes kimaradt jelenet

|

Nem kevés anyag maradt ki a Zsivány Egyesből a trailerek alapján, ezeket egy lelkes rajongó mind össze is szedte egy videóban.

Hirdetés

Már mi is beszéltünk arról, hogy mik voltak azok a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet jelenetek, amiket ugyan láttunk a trailerekben, de kimaradtak a filmekből. Ezeket most Vashi Nedomansky egy 2 perces anyagban mind össze is szedte.

Vannak olyan jelenetek, amik érthetően nem illettek volna bele a cselekménybe (valljuk be, ha tényleg lett volna Tie vadász abban a jelenetben, akkor sokkal komorabb lett volna a film vége) de  egyszer reméljük azért kapunk egy rendezői magyarázatot vagy kommentárt is a kivágott anyagok mellé. Egyelőre érjük be a válogatással.

ROGUE ONE - 46 SHOTS NOT IN THE FINAL FILM from Vashi Nedomansky on Vimeo.

Van ezek között olyan jelenet, amit mondjuk ti hiányoltatok a végleges verzióból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)