Hirdetés

Zsivány Egyes - a Jedha bolygó történelme

|

A Star Wars hivatalos weboldalára felkerült néhány infó a Rogue One egyik fontos helyszínéről, a jedi zarándokhelyről.

Hirdetés

Viszonylag keveset tudunk a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet helyszíneiről, de az mindenki számára világos, hogy a Jedha bolygó központi csatatér lesz karaktereink számára. A Jedha egyébként szent terület a jedik számára, és amit a StarWars.com is megerősített.

"Egy kis sivatagos hold, a Jedha volt az otthona az egyik első civilizációnak, ami elkezdte felfedezni az Erő természetét. Az egykor a jedik számára fontos világ, a Jedha szent földként ismert a spirituális vezetést kereső zarándokok számára. Most a Birodalom foglalja el a bolygót, ahol a katonák és a lázadók vívják harcukat a poros utcákon."

A Rogue One időszakában az emberek kezdik hitüket veszteni az Erőben, de Jedha így is remek otthonul szolgál a megváltásban reménykedő kevesek számára. A Birodalom sem véletlenül csapott le a bolygóra, hiszen a pletykák szerint egy számukra fontos kincs rejlik ott.

Ugyan hivatalosan nem tudhatjuk mi van a planétán, de erősen úgy tűnik, hogy Kyber kristályokat rejt a Jedha felszíne. Ezeket a kristályokat fegyverekhez, fénykardokhoz és spéci technológiákhoz használják. A rajongók azt spekulálják, hogy a Halálcsillag lézeréhez Kyber kristályokat keres majd itt a Birodalom.

Tekintve, hogy a Star Wars VII-ben a turbólézert Kyber kristályok hajtották, nem tűnik egy lehetetlen feltételezésnek. Szerintetek mit rejt a Jedha, és miért van ott a Birodalom?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)