Hirdetés

Zack Snyder elkészíti A halottak hadseregének folytatását

|

A Netflix-szel való együttműködése azonban nem csak arra terjed ki.

Hirdetés

Sem a mi cikkünk, sem a Puliwood kritikája nem viseltetett túlságosan pozitív véleménnyel a Zack Snyder rendezésében készült és a Netflixen debütált zombis filmről, A halottak hadseregéről, éppen emiatt azt sem fogadta kitörő öröm, hogy Snydernek elborult ötletei vannak a folytatáshoz. Az ötletek viszont, úgy tűnik, megvalósulhatnak, ugyanis a rendező megállapodott a - pénzügyi jelentések alapján félmillió előfizetőt veszített - streamingszolgáltatóval.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy értesüléseik szerint Zack Snyder és produkciós cége, a feleségével, Deborah Snyderrel közösen vezetett Stone Quarry Productions két évre szerződött le a Netflixszel, miután a Warner Bros.-szal kötött megállapodás lejárt. Ennek értelmében a Stone Quarry Productions új projektjei első körben a Netflix döntéshozói elé kerülnek, akik exkluzív módon csaphatnak le rájuk minden más stúdió előtt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A partnerség lehetőséget nyújt arra is, hogy megvalósulhasson A halottak hadserege 2, amelynek forgatókönyvét Snyder újfent Shay Hattennel fogja megírni, akivel az első részét is összehozta. Ennek a kooperációnak köszönhetően jön össze a korábban pedzegetett sci-fi, a Rebel Moon is, amelyet korábbi nyilatkozata alapján a Star Wars és Kurosawa inspirálták. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)