Hirdetés

X-Men: Apokalipszis - Angyal egy klasszikus ellenféllel is megküzd

|

Már nincs olyan sok hátra az X-Men: Apokalipszis bemutatójáig, úgyhogy csak akkor olvasd el ezt a hírt, ha nem zavar, hogy megtudod egy eddig be nem jelentett szupergonosz kilétét.

Hirdetés

Az teljesen egyértelmű, hogy az új X-Men moziban a nagy hatalmú Apokalipszis lesz a mutánscsapat legfőbb ellenfele, de a rendező most megosztott egy képet mely egy újabb ismert gonoszt ábrázol. Nem a világ legnagyobb spoilere, de azért inkább most szólok, hogy ezidáig nem említették meg ennek a karakternek a felbukkanását. 

Bryan Singer saját Instagram oldalán tette közzé az alábbi képet, melyen Angyal (Ben Hardy) látható valószínűleg az Apokalipszissel való találkozás előtt, hiszen még nem fém szárnyak nőnek ki a hátából. A ketrecharcos jelenetet ábrázoló fotón mégsem ez az érdekes, hanem Angyal kidőlt ellenfele, aki nem más mint Blob (a magyarul megjelent képregényekben Haspók).

Blob karaktere már korábban is feltűnt a filmvásznon. A testsúlyproblémákkal küzdő mutánst Kevin Durand alakította az X-Men Origins: Wolverine moziban, melyre viszonylag kevés rajongó emlékszik vissza őszinte mosollyal az arcán. Az X-Men: Apokalipszis egészen pontosan 2016. május 19-én érkezik meg hazánkba. 

Ti örültök, hogy ismét feltűnik a nagydarab mutáns? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)