Hirdetés

Így lett romantikus film a Wonder Womanből

|

Egy kedves rajongó úgy döntött, hogy újrakeveri a trailereket, és egészen más hangulatot kölcsönöz a DC képregényes filmjének.

Hirdetés

A Wonder Womanben volt romantikus sztoriszál, de nem az volt a domináns része a mozinak szerencsére. Nelson Carvajal számára ez nem volt akadály abban, hogy elkészítsen egy romantikus trailert hozzá. Így is néznénk.

Az eddig kiadott anyagokból simán megoldotta, hogy egy Terrence Malick stílusában készült romantikus sztorit csináljon belőle. Nyilván tarkóig szalad a szemöldök, de a művészetnek nem állunk útjába. És ki tudja, így talán egy kevésbé geek barátnőt is könnyebb elrángatni a moziba...

Egyébként a Wonder Woman a kritikusok és a filmnézők szerint is remekül sikerült, a kasszáknál termeli a bevételt, és még a Rotten Tomatoes közössége is boldog (ami ritkább, mint a karácsony). A DC örül, a Warner örül, mi is örülünk, bár az utóbbi üzleti és művészeti szempontból mellékes. Csak jó érzés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)