Hirdetés

Wonder Woman - női rendező filmje még sosem kaszált ennyit

|

A kritikusok szerették a Warner legújabb próbálkozását, ami természetesen a kasszáknál is hatalmas siker volt.

Hirdetés

A DC Comics filmes univerzumának első néhány darabja után a legtöbben már végleg letettek arról, hogy valaha is láthatunk egy igazán ütős filmet a kiadó karaktereinek főszereplésével. Értelemszerűen a Wonder Woman sikere is rendkívül kétes volt, de a filmet rendező Patty Jenkins végül mindenkit meglepett, és egy igen szórakoztató filmet tett le az asztalra.

A jegyeladási adatokból kiderül, hogy nem csak a kritikusok szerették a filmet, de a rajongóknak is tetszett: az első hétvégén 100.5 millió dolláros bevételt termelt az Egyesült Államokban, a nemzetközi piacon pedig 122.5 milliót, ami ugye összesen 223 millió dollár mindössze három nap alatt.

Ezzel egyébként egy nagyon fontos rekordot is megdöntött a Wonder Woman, ugyanis jelen pillanatban ez a legsikeresebb film, amit női rendezőnek köszönhetünk: Patty Jenkins alkotása előtt Sam Taylor-Johnson, a Szürke Ötven Árnyalata rendezője tudhatta magáénak ezt a címet. Persze annak ellenére, hogy milyen szépek ezek a számok, egyelőre még nem sikerült beelőzni a Warner korábbi szuperhősös filmjeit, még annak ellenére sem, hogy azokat kifejezetten utálta a közönség, de ilyen tempóban még akár sikerülhet is.

Ti láttátok már a filmet? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)