Hirdetés

A Wonder Woman folytatása már a jelenkorban játszódhat

|

Még csak nemrég került a mozikba a DC film első része, de máris kiderült az első részlet a következőről.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a DC filmes univerzuma végre kapott egy egészen jó alkotást, ami az amazon-szuperhős Diana Prince, ismertebb nevén Wonder Woman eredettörténetét mutatja be. Viszont még nem értek véget a hősnő kalandjai a mozivásznon, ugyanis a Justice League mellett kap egy újabb önálló filmet is majd a jövőben.

A The Hollywood Reporter számolt be arról, hogy a Wonder Woman rendezője, Patty Jenkins készen áll arra, hogy a modernebb idők felé terelje a sztorit. A Batman v Supermanben egyébként már szerepelt Gal Gadot által megformált szuperhős, úgyhogy nem igazán lenne meglepő, ha legközelebb már modern kütyük és esetleg a többi DC karakter társaságában látnánk viszont Wonder Womant.

Kritikánkat a meglepően jól sikerült első részről itt olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)