Hirdetés

Az Aquaman mozival új idővonal kezdődik a DC filmes univerzumában

|

A Warner Bros. egyik munkatársa megerősítette, hogy a szuperhős kalandjairól szóló film már a Justice League eseményei után fog játszódni.

Hirdetés

Úgy tűnik, kezd magához térni a DC filmes univerzuma, és a kezdeti gyengébb alkotások után a Wonder Woman még a kritikusok szerint is kifejezetten jól sikerült. Idén jön még egy szuperhősös mozi, a Justice League, és az is kiderült, hogy a jövőre érkező Aquaman nem előzményfilm lesz.

Azt már láthattuk, hogy a Jason Momoa által megformált DC szuperhős egy igazi badass karakter lesz, ráadásul még saját filmet is kap. Charles Roven, a DC filmes univerzumáért felelős producer elmondta, hogy az önálló Aquaman film nem egy előzménysztori lesz, mint a Wonder Woman, hanem már reflektál a Justice League-ben történt eseményekre, tehát utána játszódik. Ezt nagyjából úgy kell elképzelni, mint amikor a Vasember 3-ban láttunk olyan dolgokat, amelyek a Bosszúállókban történtek.

Reméljük, hogy a többi DC film is hasonló vagy még jobb fogadtatásban részesül majd, mint a Wonder Woman, és akkor végre igazi versenytársa lehet a Marvel filmes univerzumának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)