Hirdetés

Wonder Woman 2 - megvan a premier dátuma, hamarabb jön, mint gondoltuk

|

Bár a stúdió a Comic-Conon nem árult el részleteket azzal kapcsolatban, hogy mikor kerül mozikba a folytatás, most pótolták az elmaradást.

Hirdetés

A Wonder Woman az elmúlt évek egyik legjobb szuperhősös filmje lett, így nem is volt kérdés, felkéri-e a Warner Patty Jenkinst a folytatásra. A második rész munkálatai már elkezdődtek, a bemutató időpontját illetően azonban eddig csak találgatni tudtunk.

A Warner Bros. most hivatalosan is bejelentette, hogy a Wonder Woman 2 kicsit több mint két év múlva, egész pontosan 2019. december 13-án debütál majd a vásznon. A rendezőt minden bizonnyal megtartják, bár a szerződést még nem írták alá, ahogy egyelőre azzal kapcsolatban is csak pletykák vannak, hogy mikor játszódik majd a sztori.

A DC jelenleg két nagy projektet görget maga előtt, a hányattatott sorsú Justice League-et és a 2018-ra várt Aquamant, Diana Price kalandjainak folytatása előtt pedig várhatóan legalább még egy film beesik majd. Talán a Shazam lesz az, de egyelőre ez sem biztos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)