Hirdetés

Wonder Woman 2 - megvan a premier dátuma?

|

Egyáltalán nem lennénk meglepve, ha valóban ekkor érkezne a második Wonder Woman mozi.

Hirdetés

Az idei Comic-Conra a Warner Bros. meglehetősen hosszú, két órás előadással készül. Ez remek alkalmat jelenthet arra, hogy a kritikusok és nézők kegyeit egyaránt elnyerő Wonder Woman film folytatásáról is szó essen. Tegnap már írtunk arról, hogy 2020-ban két napot is kinézett magának a naptárban a DC, amikor új filmet akarnak útjára engedni. Lehet, hogy az egyik dátum már el is kelt. 

Hirdetés

Pamela McClintock, a The Hollywood Reporter munkatársa nemrég Twitteren adta a világ tudtára, hogy értesülései szerint az idei Comic-Conon leplezik majd le a második Wonder Woman mozi bemutatójának pontos dátumát. McClintock szerint a nagy nap 2020. június 5-én lesz, vagyis még nagyjából három évet várhatunk Diána új kalandjára.

Remélhetőleg a Comic-Con alatt valóban kiderül a premier dátuma, és ezen felül is elárulnak majd további részleteket a készülő filmről. Amennyiben ez megtörténik, természetesen mi is azonnal beszámolunk róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)