Hirdetés

Wolverine 3 - Farkas bedurvul, felemelik a korhatárt

|

Úgy látszik a Deadpool sikerén felbuzdulva a legkeményebb X-Men kalandjait is felturbózták egy kicsit.

Hirdetés

Az elmúlt évek szuperhősfilmjei mind korlátok közé lettek szorítva, hogy a lehető legszélesebb közönséghez jussanak el. A Deadpool készítői aztán sutba dobták ezeket és egy agyvelőtől és káromkodástól tocsogó filmet tettek le az asztalra. Szóltak előre, hogy ilyen lesz, úgyhogy azok a szülők, akik most otthon próbálják elmagyarázni a 10 éves Pistikének, hogy mit is látott a mozivásznon, azok csak magukra vethetnek.

Ezen a hétvégén zajlott a Toy Fair 2016, ahol természetesen a legnagyobb filmstúdiók is tiszteletüket tették. Az expón osztogatott 20th Century Fox katalóguson a stúdió több filmje és azok részletei is szerepeltek, így többek közt a várható korhatárbesorolás is. Ebből derült ki, hogy a jövőre érhető Wolverine 3-at a Deadpoollal azonos, R besorolásba szánják.

Várható volt, hogy a nagyszájú szuperhős sikere után elindulnak majd ebbe az irányba, de a legtöbben a készülő X-Force szériától vártak hasonlót. Ez egy kifejezetten érdekes lépés a stúdió részéről, hiszen Wolverine immár 15 éve PG-13-as körökben tevékenykedik. A jelek szerint Hugh Jackman utolsó Wolverine filmjében nem akarják visszafogni magukat.

Ti mit szóltok a döntéshez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)