Hirdetés

Death Note - nagy névvel erősít a film

|

Egy olyan két Oscar-jelöléssel elismert színésszel bővült a Death Note stábja, akinek talán még CGI technológia sem kellene Ryuk megformálásához.

Hirdetés

Az Adam Wingard által adaptált népszerű japán manga, a Death Note eddig nyilvánosságra hozott szereplőnévsorában nem olvashattunk nagyobb neveket - ezidáig. Willem Dafoe Ryuknak, a Shinigaminak (vagyis japán halálistennek) kölcsönzi majd a hangját. Ismerve Dafoe képességeit az arcjáték terén mondhatnánk, nincs is szükség CGI technológiára, de lassan nem készülhet film, egy-két animációs technikával kivitelezett karakter nélkül.

A történet a Nat Wolff által játszott középiskolást, Light Turnert követi, aki egy természet feletti erővel rendelkező naplóra bukkan, amellyel képes bárkit megölni, akinek ismeri az arcát és beleírja a nevét. A fiú jóra akarja használni a napló erejét, és eltesz vele láb alól mindenkit, akit nem talál érdemesnek az életre.

A Death Note manga jellegének visszaadását a feladatra legalkalmasabbnak tűnő producerekből álló banda felügyeli: Roy Lee akinek az ismertséget A Kör hozta meg, Dan Lin a Sherlock Holmes, 2007-es filmes adaptációjának producere volt, Jason Hoofs aki a Holnap határát jegyzi és Masi Oka, aki a Hősök című sorozatban Hirot alakította, és nagy manga gyűjtő hírében áll.

A film várhatóan 2017-ben lesz elérhető a Netflix-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)